ΠΑΟΚ

Μπαργκάν και Κλέιτον υπό όρους

Μπαργκάν και Κλέιτον υπό όρους

Σε ποια περίπτωση ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει τους Σίλβα Κλέιτον και Κενάν Μπαργκάν και οι εξελίξεις στο θέμα του τεχνικού διευθυντή που ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να "κλείσει" άμεσα.

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες αναφορικά με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Κενάν Μπαργκάν. Ο άσος της Βέροιας είναι παίκτης που ο "Δικέφαλος" έχει αξιολογήσει θετικά από την εποχή που ήταν στη δεύτερη ομάδα της Ξάνθης. Πάντα απασχολούσε, αλλά λόγω της αστάθειας στην απόδοση του ο ΠΑΟΚ δεν έπαιρνε την τελική απόφαση να τον φέρει στην Τούμπα.

Τα πράγματα, όμως, φέτος είναι διαφορετικά. Οι άνθρωποι του "Δικέφαλου" έχουν πλησιάσει τον Μπαργκάν και του έχουν αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο για μεταγραφή το καλοκαίρι με συμβόλαιο κάτω από 100.000 ευρώ ετησίως και κάποια μπόνους συμμετοχών που θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τις απολαβές του. Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ατζέντης του Μπαργκάν έχει το δικαίωμα να ψάξει καλύτερη πρόταση από αυτήν του ΠΑΟΚ και σε περίπτωση που την βρεί μπορεί να "κλείσει" άλλη ομάδα στον πελάτη του.

Τι γίνεται με Κλέιτον

Μία άλλη περίπτωση που απασχολεί τον ΠΑΟΚ από το περασμένο καλοκαίρι είναι αυτήν του Κλέιτον Σίλβα. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός της Ξάνθης με πλούσια καριέρα σε ελληνικές ομάδες έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με την ακριτική ομάδα και ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση ενός (τελευταίου) καλού συμβολαίου για την καριέρα του, το οποίο θα κυμαίνεται κοντά στις 400.000 ευρώ. Αυτά τα χρήματα ο Βραζιλιάνος μπορεί να τα βρει είτε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, είτε σε μία ομάδα επιπέδου του ΠΑΟΚ.

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης έχει έρθει σε επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη, στην οποία διαμήνυσε πως αν ο οι απαιτήσεις του "κατέβουν" στις 300.000 ευρώ και ίσως λίγο πιο κάτω, δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να αποκτηθεί. Κρατήστε πως και οι δύο αυτές περιπτώσεις παικτών θα τεθούν υπόψη του νέου τεχνικού διευθυντή που θα έρθει στον ΠΑΟΚ στο άμεσο μέλλον.

"Τελειώνει" με τον τεχνικό διευθυντή ο Σαββίδης

Τέλος, ένα άλλο θέμα που "καίει" τον ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό είναι αυτό της εύρεσης του νέου τεχνικού διευθυντή που θα πάρει πάνω του την δγμιουργία της ομάδας το καλοκαίρι και γενικά θα είναι αυτός που θα λάβει τις τελικές αποφάσεις σε αρκετά σοβαρά ζητήματα της ΠΑΕ. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ενεργοποιηθεί πιο έντονα τις τελευταίες μέρες πάνω σε αυτό το θέμα. Έχει εδώ και μέρες στα χέρια του τις προτάσεις του Ιάκωβου Αγγελίδη, ίσως, όμως, πάει σε δική του επιλογή από το πρώην ανατολικό μπλοκ.

Ο λογος απλός. Ο Σαββίδης θέλει έναν άνρθρωπο που να ξέρει ρώσικα για να μπορεί να μιλά απευθείας μαζί του. Μάλιστα, είναι πιθανό το όνομα του νέου τεχνικού διευθυντή να ανακοινωθεί μαζί με την οριστική διευθέτηση των χρεών τις αμέσως επόμενες ημέρες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ