ΠΑΟΚ

Μπαράζ προβλημάτων ενόψει Λεωφόρου

Μπαράζ προβλημάτων ενόψει Λεωφόρου

Γιάννης Σκόνδρας και Στέφανος Αθανασιάδης είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για το ντέρμπι της Λεωφόρου, ενώ αντίθετα η κατάσταση του Μακ βελτιώθηκε. Δείτε τους εκλεκτούς του Γιώργου Γεωργιάδη. (VIDEO).

Μετ' εμποδίων ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Το τελευταίο πρόβλημα ακούει στο όνομα Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος από το βράδυ της Παρασκευής (29/5) ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Ο 25χρονος αμυντικός ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή, πήρε μέρος στην προπόνηση σε πιο χαλαρό ρυθμό και θ’ ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα, ωστόσο, η συμμετοχή του στο ματς είναι αμφίβολη.

Το ίδιο ισχύει και για τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος εξακολουθεί να πονάει και σήμερα (30/5) έκανε μόνο τρέξιμο. Ο Κλάους θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του το πρωί της Κυριακής (31/5). Οσον αφορά τον Ρόμπερτ Μακ, οι πόνοι στη μέση είχαν υποχωρήσει κι ο Σλοβάκος ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ενώ κανονικά γυμνάστηκε ο Κωνσταντινίδης που επιστρέφει στην αποστολή για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Παναγιώτης Γλύκος, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ο τιμωρημένος Αλέξανδρος Τζιόλης και ο Παπαγιαννόπουλος.

Στη διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη βρίσκονται οι: Ιτάνζ, Γιακουμής, Ρατς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Κόστα, Βίτορ, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Κάτσε, Μαντούρο, Κ.Σαββίδης, Μακ, Πόζογλου, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Κουλούρης, Αθανασιάδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ