ΠΑΟΚ

"Μπαμπούλας της Φιορεντίνα ο Αθανασιάδης"

"Μπαμπούλας της Φιορεντίνα ο Αθανασιάδης"
Αθανασιάδης, Ροντρίγκες ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Ιταλοί υπολογίζουν ιδιαίτερα τον Στέφανο Αθανασιάδη και απόδειξη είναι τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα "fiorentina.it".

Η γνωστοποίηση της λίστας του ΠΑΟΚ για τα παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Europa League έγινε η αφορμή για να πάρουμε μία γεύση για το πόσο μεγάλη απειλή για τους "βιόλα" θεωρούν οι Ιταλοί τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Σε σχετικό κείμενο της ιστοσελίδας " fiorentina.it" υπογραμμίζεται η παρουσία του αρχηγού του ΠΑΟΚ στη λίστα με το σχόλιο "ο μπαμπούλας (σ.σ στα ιταλικά spauracchio) της Φιορεντίνα πριν δύο χρόνια".

Θυμίζουμε ότι Φιορεντίνα και ΠΑΟΚ είχαν συναντηθεί πριν δύο χρόνια και πάλι στη φάση των ομίλων του Europa League. Οι "βιόλα" είχαν κερδίσει με 0-1 στην Τούμπα με τον Αθανασιάδη να παίζει ένα ημίχρονο ως αριστερός εξτρέμ και όταν επανήλθε στη φυσική του θέση του φορ να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες.

Όσο για το ματς της Φλωρεντίας, ο Κλάους είχε πετύχει γκολ που σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ έδωσε την ασίστ στον Μάρτενς για να κάνει το 0-1 στο 82'. Ωστόσο, το ματς είχε λήξει ισόπαλο 1-1 αφού οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 89'.
Στο κείμενο γίνεται, τέλος, αναφορά σε δύο γνώριμους των ιταλικών γηπέδων. Στον Ζέλικο Μπρκιτς που έπαιξε σε Ουντινέζε, Κάρπι, Κάλιαρι και Σιένα και στον Χοσέ Κρέσπο που αγωνίστηκε σε Μπολόνια, Βερόνα και Πάντοβα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ