ΠΑΟΚ

Μπάλα με το καλημέρα στον ΠΑΟΚ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ(Α) ΒΑΡΕΛΑ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ(Α) ΒΑΡΕΛΑ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου περίμενε με άγριες διαθέσεις τους παίκτες του με το ξεκίνημα της νέας σεζόν και μετά τα τις πρώτες χειραψίες και τις σχετικές πλάκες οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά. (VIDEO)

Την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης ο ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει άγριες διαθέσεις με το καλημέρα και να μην περιμένει το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Από τη πρώτη προπόνηση και μετά τις πρώτες χειραψίες και τις πλάκες που έγιναν για τις διακοπές και τη χαλάρωση των ποδοσφαιριστών ο Ρουμάνος τεχνικός έδωσε το σύνθημα από την πρώτη κιόλας προπόνηση λέγοντας: «Ξεκινάμε άμεσα με ποδόσφαιρο και στοιχεία τακτικής».

Το πρόγραμμα είχε διάρκεια 70 λεπτά και αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας και το transition game με στοιχεία τακτικής. Η μοναδική (δικαιολογημένη) απουσία ήταν του Πέδρο Ενρίκε, ο οποίος αναμενόταν το βράδυ της Τεταρτης στην Ελλάδα από την Βραζιλία.

Την Πέμπτη (21.06) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το πρωί, στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και το απόγευμα στην Τούμπα και μετά το τέλος των προπονήσεων θ’ ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Από εκεί και πέρα μπορεί η πρώτη προπόνηση της σεζόν να ήταν κλειστή, αλλά όχι για όλους. Δίπλα στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας βρέθηκε ο πιο πιστός φίλος του ΠΑΟΚ, ο Γιαννάκης, μαζί με τον πατέρα του που έδωσαν τη θετική τους ενέργεια ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δείτε το βίντεο από την πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ