ΠΑΟΚ

Μπαίνει την Τρίτη ο Ενρίκε, γυμνάστηκε ο Κάνιας στον ΠΑΟΚ

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Στο δρόμο της επιστροφής, ενόψει Ολυμπιακού, ο Χοσέ Κάνιας, που μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς στη προπόνηση του ΠΑΟΚ την Δευτέρα.

Με την πρωινή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, οι παίκτες του ΠΑΟΚ άφησαν πίσω τους το παιχνίδι με τον Ηρακλή και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον δεύτερο προημιτελικό κυπέλλου με αντίπαλο την Ξάνθη, που θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης στο γήπεδο της Τούμπας, με τους ασπρόμαυρους να έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση στον ημιτελικό μετά την νίκη τους με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι.

Ο Πέντρο Ενρίκε, που δέχτηκε ένα χτύπημα στο δάκτυλο του δεξιού του ποδιού κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης με τον Ηρακλή, και είχε αναγκάσει τον Βλάνταν Ίβιτς να τον αντικαταστήσει, έκανε θεραπεία και την Τρίτη αναμένεται να είναι σε θέση να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Ο Χοσέ Κάνιας από την πλευρά του, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στον πρώτο προημιτελικό με την Ξάνθη, συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και έδειξε να αντεπεξέρχεται.

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό τις επόμενες μέρες με φόντο το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ