ΠΑΟΚ

Μουσλίμοβιτς: "Πρέπει ο ΠΑΟΚ να δείχνει πεινασμένος για νίκες"

Μουσλίμοβιτς: "Πρέπει ο ΠΑΟΚ να δείχνει πεινασμένος για νίκες"

Ο Βόσνιος ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη στις 10 Δεκεμβρίου και εξηγεί τους λόγους που δεν μπορεί να συγκριθεί η δική του “φουρνιά” με την τωρινή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Metrosport" ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς αναφέρθηκε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, στα όσα θα πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στο στόχο του, αλλά και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό: "Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ δημιούργησε ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να πετύχουν ένα γκολ. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τον διαιτητή, όλοι είδαν τα λάθη του, θέλω κυρίως να σταθώ στην ομάδα. Είχαμε την ισορροπία, ο ΠΑΟΚ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα έδειξε πως είναι καλύτερος από τον Ολυμπιακό, όμως δεν πήρε θετικό αποτέλεσμα. Οι παίκτες του πρέπει να ψάξουν περισσότερο το γκολ, να επιμείνουν για το αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Πρέπει να είναι παθιασμένοι για τη νίκη, να το δείχνουν με τις ενέργειές τους, να μην είναι φλύαροι. Αυτή τη περίοδο ο ΠΑΟΚ έχει το καλύτερο υλικό, με διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες. Να ξεχάσουμε το αποτέλεσμα στο ντέρμπι και να πάρουμε τις νίκες στα επόμενα παιχνίδια".

Για τα στοιχεία που πρέπει να δείξουν οι παίκτες του Δικεφάλου: "Πρέπει να είναι πεινασμένοι για τις νίκες, να δείξουν τη θέλησή τους μέσα στο γήπεδο, μόνο έτσι θα πάρουν το Πρωτάθλημα. Θα το επαναλάβω, πως έχουμε πολύ καλή ομάδα, έχουμε ένα σπουδαίο πρόεδρο, ο οποίος πληρώνει τα πάντα. Δεν υπάρχει άλλοθι, όλοι πρέπει να δείξουν το καλύτερο πρόσωπό τους".

Για τους Βιεϊρίνια και Μακ: "Και οι δύο είναι ποιοτικοί παίκτες. Ξέρω πως παίζουν στον ΠΑΟΚ γιατί το ήθελαν. Ο Βιεϊρίνια αγαπάει την ομάδα, για αυτό να είστε σίγουροι. Πρέπει να βελτιώσουν την απόδοσή τους, αυτό θα γίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι και τότε ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει πολλά περισσότερα".

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ: "Αυτοί αξίζουν τα πάντα. Το ξέρω πολύ καλά, πως θα ταξίδευαν μέχρι το… φεγγάρι για τον ΠΑΟΚ. Δικαιούνται να φωνάζουν και να ζητούν περισσότερα. Και οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν πως από τη στιγμή που δεν τους λείπει τίποτα, πρέπει να κάνουν τα πάντα για να πετύχουν. Και στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο".

Για την ομάδα του ΠΑΟΚ που αγωνιζόταν εκείνος, σε σύγκριση με τη τωρινή ομάδα: "Δεν θέλω να κάνω συγκρίσεις. Τότε είχαμε πολύ καλή ομάδα, ήμασταν 4-5 παίκτες πρώτης γραμμής, τώρα υπάρχουν περισσότεροι. Τότε δεν πληρωνόμασταν στην ώρα μας, τώρα το οικονομικό είναι λυμένο. Ενημερώνομαι συνεχώς για ότι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ, μαθαίνω πολλά από όσα συμβαίνουν στην ομάδα, είμαι χαρούμενος γιατί μιλάω με καλούς μου φίλους και ξέρω ότι οι παίκτες δουλεύουν χωρίς προβλήματα".

Για το πρώτο φετινό παιχνίδι στη Τούμπα με κόσμο: "Πιστεύω πως θα είμαι εκεί, θέλω να δω την καψούρα μου, την ομάδα που αγαπώ να παίζει με τον Παναθηναϊκό στην γεμάτη Τούμπα και να κερδίσει τον αντίπαλό της".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ