ΠΑΟΚ

Μουλέν: "Ο Πρίγιοβιτς μού είπε να υπογράψω στον ΠΑΟΚ"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΠΟ ΜΟΥΛΕΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΟ ΜΙΧΟΓΕΒΙΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΠΟ ΜΟΥΛΕΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΟ ΜΙΧΟΓΕΒΙΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Τιμπό Μουλέν υποκλίθηκε στον κόσμο του ΠΑΟΚ, δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί και αποκάλυψε την συμβουλή που του έδωσε ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ενθουσιασμένος με όσα συνάντησε στον ΠΑΟΚ είναι ο Τιμπό Μουλέν. Ο Γάλλος μέσος δήλωσε έτοιμος να παίξει και να βοηθήσει τον Δικέφαλο, αναφέρθηκε στον κόσμο του ΠΑΟΚ και αποκάλυψε τις συζητήσεις που είχε με τον Πρίγιοβιτς και τον επηρέασε στο να πάρει την απόφαση να έρθει στην Τούμπα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠAOK TV:

Για την ετοιμότητά του: "Είμαι έτοιμος να παίξω. Είναι αλήθεια ότι έχω παίξω από τον περασμένο Δεκέμβριο επίσημο αγώνα, αλλά ήμασταν σε προετοιμασία αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Οπότε ελπίζω να είμαι όσο το δυνατόν πιο σύντομα έτοιμος ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο κλαμπ που δεν έχει κατακτήσει το Πρωτάθλημα εδώ και πολύ καιρό. Ελπίζω να βοηθήσω ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας που πρέπει και είναι πολύ ψηλοί".

Για τις πρώτες εντυπώσεις του: "Είμαι ενθουσιασμένος από τον τρόπο που με υποδέχθηκαν στην ομάδα και μόλις είδα τις εγκαταστάσεις ενθουσιάστηκα γιατί είναι εκπληκτικές. Μπορώ να πω ότι είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσω. Με υποδέχθηκαν πολύ ζεστά οι συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο και ένιωσα αμέσως μέλος της ομάδας. Νιώθω ήδη πολύ καλά, ανακάλυψα ένα όμορφο γκρουπ ανθρώπων που με έκανε να νιώσω όμορφα και ανυπομονώ για τις επόμενες μέρες. Μέχρι τώρα όλα είναι τέλεια και ελπίζω να συνεχίσει να ισχύει κάτι τέτοιο".

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τις συνομιλίες του με τον Πρίγιοβιτς: "Ξέρω ότι η ομάδα έχει εκπληκτικούς οπαδούς, ξέρω ότι αγαπούν την ομάδα και το γνώριζα από πριν καθώς είναι γνωστοί σε όλη την Ευρώπη. Έχω δει και σχετικά videos ενώ φυσικά μου έχει μιλήσει και ο Πρίγιοβιτς σχετικά με τον ΠΑΟΚ. Μου είπε πως είναι πραγματικά μια καλή ομάδα που έχει πολύ καλό κόσμο και υψηλούς στόχους και μου είπε ότι κατά την άποψη του έπρεπε να υπογράψω στον ΠΑΟΚ όπως και έγινε".

Δείτε εδώ το video με τις δηλώσεις του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ