ΠΑΟΚ

Μουλέν, ο εκλεκτός του Χάσι

Μουλέν, ο εκλεκτός του Χάσι

Ο Τιμπό Μουλέν είναι προ των πυλών της Τούμπας για τον ΠΑΟΚ και ο Μπέσνικ Χάσι σε ανύποπτο χρόνο είχε εξηγήσει γιατί τον προτιμά ο Ραζβάν Λουτσέσκου. (VIDEO)

Ο Τιμπό Μουλέν επιβεβαίωνε χθες (30/1) με δηλώσεις του στην Πολωνία το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και δήλωνε ανυπόμονος για τις εξελίξεις.

Οι εκεί πληροφορίες τον θέλουν να τα έχει βρει σε όλα για τριετές συμβόλαιο με τον Δικέφαλο, ενώ ΠΑΟΚ και Λέγκια έχουν συμφωνήσει και στο ποσό αγοράς (1.000.000 ευρώ, με την πολωνική ομάδα να έχει απορρίψει πρόταση της Κλαμπ Μπριζ ύψους 750.000 ευρώ πριν λίγες μέρες), μαζί με ορισμένα μπόνους (ίσως και ποσοστό μεταπώλησης).

Απομένει μόνη η άφιξή του στην Θεσσαλονίκη και οι υπογραφές στο συμβόλαιο του, εξέλιξη που θα κριθεί από την οριστική απάντηση του Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο 28χρονος Γάλλος μέσος, αν πάει τελικά στον ΠΑΟΚ, θα έχει κλείσει έναν κύκλο περίπου 1,5 έτους στη Λέγκια με 71 ματς και έξι γκολ.

Ποιο είναι το προφίλ του Μουλέν και τι παίκτη θα πάρει ο ΠΑΟΚ;

Την απάντηση την είχε δώσει ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, που τον είχε πάρει στην Πολωνία από την Μπέβερεν, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τόσο την Κλαμπ Μπριζ, όσο και την πρώην ομάδα του την Αντερλεχτ. Όντας προπονητής της Λέγκια, είχε κληθεί να εξηγήσει την επιλογή του Μουλέν το καλοκαίρι του 2016 και είχε απαντήσει:

"Στη Λέγκια χρειάζομαι έναν στρατηγό που θα μπορούσε να εμπλουτίσει το παιχνίδι μας. Για μένα δεν υπάρχουν στις μεγάλες ομάδες "εξάρια" που να είναι μόνο αμυντικογενείς παίκτες. Δεν υπάρχει χώρος για τέτοιους παίκτες. Θέλω να έχω οκτάρια, μέσους που να μοιράζουν σωστά τη μπάλα και παράλληλα να την διεκδικούν και από τους αντιπάλους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ