ΠΑΟΚ

Μότσινιτς στο μικροσκόπιο

Μότσινιτς στο μικροσκόπιο

Ο 23χρονος Κροάτης αμυντικός μέσος της Ριέκα, Ιβάν Μότσινιτς, έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ και η περίπτωσή του εξετάζεται. Το Sport24.gr αναλύει.

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις του ΠΑΟΚ συνεχίζονται και όπως φάνηκε και από την περίπτωση Γκνιάτιτς, Μίχελ και Ίβιτς ψάχνουν και για έναν αμυντικό μέσο που θα καλύψει μαζί με τον Τζιόλη τις ανάγκες της ομάδας στη θέση "6".

Μία από τις περιπτώσεις που έχει προταθεί και αξιολογείται είναι αυτή του Ιβάν Μότσινιτς. Πρόκειται για τον 23χρονο, ύψους 1.80μ. μέσο της Ριέκα, από τα βασικά στελέχη της κροατικής ομάδας, με 34 συμμετοχές συνολικά πέρυσι.

Ο Μότσινιτς έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Παράλληλα, στο τέλος της περασμένης σεζόν είχε δυσαρεστηθεί με τον ρόλο του στην ομάδα και αυτός είναι ένας λόγος ακόμη που θέλει να αλλάξει στέγη.

Ο Μότσινιτς που έχει κάνει ντεμπούτο στην εθνική Ανδρών της Κροατίας τον περασμένο Νοέμβριο σε αγώνα με τη Ρωσία, έχει συμβόλαιο με την Ριέκα ως το καλοκαίρι του 2018 και στην Κροατία λένε ότι με ποσό περίπου στο 1 εκ. ευρώ μπορεί να πουληθεί.

Για τον Μότσινιτς έχει ακουστεί ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες στην Ευρώπη (Σέλτικ, Νιούκαστλ, Λάτσιο, Σαμπντόρια κ.α) και στους μνηστήρες, σε διάφορα δημοσιεύματα, έχει καταγραφεί και ο Ολυμπιακός.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ