ΠΑΟΚ

Μοντέλο με προπονητή σε πρώτο ρόλο

Μοντέλο με προπονητή σε πρώτο ρόλο
Μίχελ Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σαββίδης και Μίχελ έχουν ήδη αρχίσει συζητήσεις για τον τρόπο που ο ΠΑΟΚ θα πορευτεί τη νέα περίοδο και στις σκέψεις τους κυρίαρχη θέση έχει ο άνθρωπος που θα κάθεται στον πάγκο.

Για το ξήλωμα του του φετινού μοντέλου διοίκησης το Sport24.gr εξήγησε από χθες με ποια διαδικασία προχωρά. Ωστόσο, υπάρχει και η επόμενη μέρα και πάνω σ' αυτή ο Ιβάν Σαββίδης και ο Λούμπος Μίχελ κάνουν εδώ και μέρες αρκετές συζητήσεις.

Μπορεί ο Ίγκορ Τούντορ να παραμένει στο τιμόνι της ομάδας και ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου να του δίνει μία ακόμη ευκαιρία να αντιστρέψει την δύσκολη κατάσταση που έχει επέλθει στην ομάδα, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι αυτό συμβαίνει γιατί δεν υπάρχει ακόμη η εναλλακτική ενός έτοιμου προπονητή ( άλλωστε και ο Σλοβάκος πρόεδρος της ΠΑΕ όταν είχε μπει σε ψηφοφορία την επομένη του ματς με τον Ατρόμητο το ζήτημα της παραμονής του Τούντορ δήλωσε θετικός μόνο αν υπήρχε σίγουρη εναλλακτική λύση, κάτι που δεν συνέβαινε γι' αυτό ο Κροάτης έμεινε).

Ο άνθρωπος που θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας τη νέα περίοδο θεωρείται για τον Σαββίδη και τον Μίχελ ο πιο κομβικός στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας. Θα είναι αυτός που κυρίως θα αποφασίζει και θα μιλά απευθείας με τον Μίχελ ( ίσως δεν θα είναι στη θέση του προέδρου, αλλά ως διοικητικός επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος) και μαζί θα παίρνουν τις αποφάσεις. Θα έχει το κουμάντο στα αποδυτήρια και λόγο και στις μεταγραφές.

Προφανώς, πάνω σ' αυτή τη λογική έγινε η επαφή με τον Λίπι (όποιος κι αν την έκανε), αφού ο Ιταλός κορυφαίος τεχνικός συγκεντρώνει όλο το πακέτο και διαθέτει έντονη προσωπικότητα. Βέβαια, το ότι έγινε επαφή με τον Λίπι δεν σημαίνει ότι απαραίτητα ο ΠΑΟΚ θα πάει σε τεχνικό άνω των 60. Μπορεί να είναι και πιο νέος, αρκεί να μην είναι εντελώς άπειρος.

Ο Σαββίδης θα μιλήσει και θα αποφασίσει για προπονητικό

Ανοιχτό, εξάλλου, παραμένει το κομμάτι της μετακόμισης στο προπονητικό κέντρο της Σουρωτής από τη Νέα Μεσημβρία. Οι άνθρωποι της ομάδας και κυρίως ο Λούμπος Μίχελ έκανε αυτοψία στις εγκαταστάσεις και πήρε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες από την οικογένεια Λόλα και πλέον το θέμα έχει πάει στον Σαββίδη.

Όταν έρθει στην Ελλάδα θα μελετήσει τα δεδομένα και πιθανόν να κάνει και ένα ραντεβού με τον Γιώργο Λόλα για να αναλυθούν όλα τα δεδομένα που θα τον βοηθήσουν να πάρει την απόφασή του. Λέγεται, μάλιστα, ότι το ραντεβού θα γινόταν το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ωστόσο, δεν έγινε λόγω των γεγονότων μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ