ΠΑΟΚ

Μόνο ο ΠΑΟΚ για Κριστοβάο

Μόνο ο ΠΑΟΚ για Κριστοβάο

Η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται πλέον για τον Έλντερ Κριστοβάο είναι ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης, καθώς η Ρέιντζερς φέρεται να μην ασχολείται πια με την περίπτωσή του

Σημερινό δημοσίευμα τηςabola.ptέκανε λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την περίπτωση του Έλντερ Κριστοβάο, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι το όνομα του προπονητή της Β΄ ομάδας της Μπενφίκα εξετάζει και η Ρέιντζερς.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας belfastlive.co.uk, η ομάδα της Σκωτίας δεν είναι πρόθυμη να ασχοληθεί άλλο με την περίπτωση του 44χρονου τεχνικού, επισημαίνοντας παράλληλα πως για τον Κριστοβάο υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς ΠΑΟΚ.

Φυσικά όσο περνούν οι μέρες και δεν ανακοινώνεται το όνομα του «εκλεκτού» για τον πάγκο του ΠΑΟΚ, τα δημοσιεύματα συνεχίζουν να γράφουν για ονόματα.

Μένει να φανεί αν όντως οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα επικεντρωθούν στην περίπτωση του Πορτογάλου, πρώην αμυντικού, όντας πια οι μόνοι ενδιαφερόμενοι.

Το λινκ του δημοσιεύματος : http://www.belfastlive.co.uk/sport/football/football-news/rangers-boss-hunt-portuguese-press-9445036

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ