ΠΑΟΚ

Μόνο ο Κωνσταντινίδης εκτός

Μόνο ο Κωνσταντινίδης εκτός

Που εστίασε ο Ίγκορ Τούντορ και οι συνεργάτες του στην κυριακάτικη προπόνηση του ΠΑΟΚ και ποιες οι επιστροφές που μέτρησε.

Ο Ίγκορ Τούντορ προσπαθεί σταδιακά να βάλει τους παίκτες του σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Σήμερα (29/6) ο Κροάτης τεχνικός και οι συνεργάτες του εκπόνησαν πρόγραμμα που ξεκίνησε με προθέρμανση, ενώ στη συνέχεια υπήρξαν ασκήσεις δυναμικής τεχνικής, με στόχο τη σωστή μεταβίβαση και υποδοχή.

Στο δεύτερο μέρος της προπόνησης υπήρξε τακτικό παιχνίδι σε μικρό χώρο με στόχο το πιεστικό πρέσινγκ και την κυκλοφορία της μπάλας όταν η ομάδα την κέρδιζε. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ανοίγματα, όπου οι παίκτες έτρεξαν στο 70-80% για δυο εξάλεπτα.

Ο Εγιάλ Γκολάσα επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την γέννηση της κόρης του και μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα, μαζί με τον Παπαγιαννόπουλο που ξεπέρασε το πρόβλημα της ίωσης που τον ταλαιπώρησε. Μόνο ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ακολουθεί πλέον ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο (29/6) και την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα περάσουν σε γκρούπ αρχικά ιατρικές και στη συνέχεια εργομετρικές εξετάσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ