ΠΑΟΚ

Μόνο νίκες έπειτα από διακοπή ο ΠΑΟΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ βρίσκει τον τρόπο να παίρνει τρίποντα, όταν προέρχεται από διακοπές λόγω εθνικών ομάδων ή για άλλους λόγους. Φέτος, μετρά ήδη 4Χ4 σε ανάλογες περιπτώσεις ο "Δικέφαλος του Βορρά".

Το πρωτάθλημα διεκόπη για πέμπτη φορά και ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει σήμερα, κόντρα στην Λάρισα (17:15) την πέμπτη νίκη στο παιχνίδι με το οποίο επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η αρχή έγινε στις αρχές Σεπτεμβρίου, με τον ΠΑΟΚ να επιβάλλεται με 2-1 του Παναιτωλικού στο πρώτο παιχνίδι μετά την πρώτη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων για παιχνίδια εθνικών ομάδων.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" είχε εντός έδρας παιχνίδι και μετά την δεύτερη διακοπή για την προκριματική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου, και επέστρεψε και τότε με νίκη, με "θύμα" του τον Ηρακλή, με 1-0

Στη τρίτη επιστροφή μετά από διακοπή, ο βαθμός δυσκολίας για τους ασπρόμαυρους ήταν μεγάλος, καθώς ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Φιορεντίνα στο "Αρτέμιο Φράνκι" από όπου και έφυγε νικητής με σκορ 2-3.

Το "καρέ" νικών συμπληρώθηκε στο πρώτο παιχνίδι για το 2017, μετά την διακοπή για την αλλαγή του χρόνου, με τον ΠΑΟΚ, να επικρατεί στην Λιβαδειά επί του τοπικού Λεβαδειακού με 0-1.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ