ΠΑΟΚ

Μόνο ήττες στο Λεκανοπέδιο φέτος ο ΠΑΟΚ!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πέρα από το καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία ενόψει playoffs, ο ΠΑΟΚ στοχεύει στο Περιστέρι και στο "σπάσιμο" του σερί ηττών που έχει φέτος στο Λεκανοπέδιο της Αττικής.

Ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία με δική του νίκη κόντρα στον Ατρόμητο και ήττα του Πανιωνίου από τον Παναθηναϊκό να βρεθεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με την ολοκλήρωση της 27ης αγωνιστικής.

Το βαθμολογικό κίνητρο είναι μεγάλο, ωστόσο υπάρχει και κάτι εξίσου σημαντικό αν σκεφτεί ότι είναι πάρα πολύ πιθανό στα playoffs όλοι οι αντίπαλοί του να έχουν έδρα στην Αθήνα. Ο "Δικέφαλος" θέλει να πετύχει την πρώτη νίκη του φέτος στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, στο οποίο όσες φορές έχει κατέβει μέσα στη σεζόν έχει γνωρίσει μόνο ήττες.

Συγκεκριμένα, μέχρι σήμερα έχει δώσει τέσσερα παιχνίδια τα οποία τα έχασε όλα. Η λίστα έχει ως εξής:

23 Οκτωβρίου 2016: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1

6 Νοεμβρίου 2016: Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 1-0

4 Δεκεμβρίου 2012: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-0

12 Μαρτίου 2017: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 3-0

Υπάρχει, βέβαια, μία νίκη, αλλά αυτή είναι σε φιλικό με τον σημερινό (5/4) αντίπαλό του, Ατρόμητο, στο ίδιο γήπεδο που θα αγωνιστούν σήμερα. Στις 10 Αυγούστου ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει με 1-0 με ένα καταπληκτικό γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη, σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου.

Το εντυπωσιακό είναι ότι στα περσινά playoffs ο ΠΑΟΚ δεν είχε χάσει πουθενά στο Λεκανοπέδιο. Είχε πάρει ισοπαλίες από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και είχε κερδίσει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με 2-0, με γκολ των Αθανασιάδη και Μακ. Το ματς είχε γίνει στις 23 Μαΐου και συνιστά την τελευταία νίκη του "Δικεφάλου".

Μία νίκη ή έστω μία ισοπαλία σήμερα (5/4) θα αποτρέψει το ενδεχόμενο η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς να ολοκληρώσει την κανονική σεζόν στο Πρωτάθλημα χωρίς να πάρει ούτε έναν βαθμό στην Αττική!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ