ΠΑΟΚ

Μόνιμος αρχηγός ο Βιεϊρίνια

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Το παρασκήνιο της επιλογής του Βιεϊρίνια ως αρχηγού του ΠΑΟΚ και η ομολογία αποτυχίας του καλοκαιρινού μοντέλου. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ είχε προχωρήσει σε μία-πιθανόν-παγκόσμια πρωτοτυπία. Επί ημερών Στανόγιεβιτς, είχαν οριστεί επτά αρχηγοί! Τέσσερις Έλλληνες (Αθανασιάδης, Μαλεζάς, Πέλκας και Γλύκος) και τρεις ξένοι (Κρέσπο, Πρίγιοβιτς και Μάτος).

Υπήρχε, τυπικά, μία ιεραρχία, αλλά επί της ουσίας ο ΠΑΟΚ είχε αποτύχει να αναδείξει τους παίκτες εκείνους που είχαν όλα τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά για να εξελιχθούν σε πραγματικούς αρχηγούς, τόσο στους αγώνες, όσο και στην καθημερινότητα της ομάδας. Προσθέτουμε ότι εκείνη η απόφαση άφηνε απ’ έξω τους τέσσερις παίκτες που είχαν έρθει τελευταίοι με μεταγραφή (Ελ Καντουρί, Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια και Σαμπράνο).

Τελικά, μέρα με τη μέρα, η ίδια η πραγματικότητα του ΠΑΟΚ έδωσε τις απαντήσεις. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια φανέρωνε την έντονη προσωπικότητα που διαθέτει, κέρδιζε καθημερινά τον σεβασμό των συμπαικτών του και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους Λούμπος Μϊχελ και Ραζβάν Λουτσέσκου.

Έτσι, μαζί με τον Στέλιο Μαλεζά που έχει έναν πολύ ισχυρό ρόλο στα αποδυτήρια και είναι εκείνος στον οποίο απευθύνονται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κάθε φορά που θέλουν να κάνουν παράπονα για την ομάδα, αλλά και τον Λέο Μάτος τον οποίο οι οργανωμένοι , στην πρόσφατη επίσκεψή τους στη Μεσημβρία, έφεραν ως παράδειγμα παίκτη που τα δίνει όλα για την ομάδα, συνθέτουν την τριάδα τψν αρχηγών.

Κυρίως, όμως, ο Πορτογάλος είναι αυτός που βγαίνει μπροστά. Ο Βιεϊρίνια θα είναι ο μόνιμος αρχηγός του ΠΑΟΚ όταν αγωνίζεται και πλέον το σημείο αναφοράς στα αποδυτήρια του Δικεφάλου. Το περιβραχιόνιο θα βρίσκεται στο μπράτσο του το μεσημέρι στη Νέα Σμύρνη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ