ΠΑΟΚ

Μοναδικό ερωτηματικό η επίθεση για Λουτσέσκου

Μοναδικό ερωτηματικό η επίθεση για Λουτσέσκου

Δίλημμα αντιμετωπίζει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, για τον πρόσωπο που θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης του "Δικεφάλου" στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Με προπόνηση που έγινε στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης της 16ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή με τον Λεβαδειακό το απόγευμα του Σαββάτου (6/1, 17:15).

Ο Ελ Καντουρί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Εργκούς Κάτσε, που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στην μέση, ενώ μόνος γυμνάστηκε και ο Παναγιώτης Γλύκος, όπως ήταν προγραμματισμένο. Κανονικά στην προπόνηση συμμετείχε ο Μάριος Σιαμπάνης.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε τους εκλεκτούς του για το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό. Από αυτούς απουσιάζει ο Ρόμπερτ Μακ ο οποίος είναι τιμωρημένος, αλλά επιστρέφει κανονικά ο Βιεϊρίνια, ο οποίος έχασε τα τελευταία παιχνίδια του 2017.

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για την μάχη κόντρα στους Βοιωτούς είναι οι εξής: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα , Μαουρίσιο, Σάχοβ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια, Τζάλμα, Λημνιός, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς.

Σύμφωνα με τα όσα σκέφτεται ο Ράζβαν Λουτσέσκου, στην ενδεκάδα αναμένεται να βρεθούν οι: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Τσίμιροτ, Μαουρίσιο, Τζάλμα, Πέλκας, Λημνιός και ένας εκ των Πρίγιοβιτς, Κουλούρη, με την θέση στη κορυφή της επίθεσης να είναι ανοικτή καθώς στις δοκιμές χρησιμοποιήθηκε και ο Σέρβος επιθετικός.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ