ΠΑΟΚ

"Μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης με τον ΠΑΟΚ"

"Μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης με τον ΠΑΟΚ"
ΠΑΟΚ, Κλάους, Τζαβέλλας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αθλητικός διευθυντής της, Ντίναμο Τιφλίδας, Μιχαήλ Χουτσιασβίλι, μίλησε για τα παιχνίδια των playoffs με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Τι δηλώνει ο Κβιλιτάλια που δόθηκε με μεταγραφή στη Ραπίντ Βιέννης.

Πιστεύουν στην πρόκριση της Ντίναμο Τιφλίδας στους ομίλους του Europa League, τόσο ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Μιχαήλ Χουτσιασβίλι, όσο και ο Γκιόργκι Κβιλιτάλια που πουλήθηκε στην Ραπίντ Βιέννης πριν λίγες μέρες. Και οι δύο εξέφρασαν την αισιοδοξία τους σε δηλώσεις που έκαναν σε μέσα ενημέρωσης της Γεωργίας.

Ο Μιχάλη Χουτσιασβίλι, τόνισε: "Το ηθικό μας πρέπει να είναι στα ύψη, ενώ είναι απαραίτητη και η στήριξη από τον κόσμο της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα και έχει πιο ακριβούς παίκτες εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας. Οι παίκτες μας έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι μπορούν να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο. Στα παιχνίδια playoffs οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες".

Μίλησε επίσης και για το έργο του προπονητή, Γιουράι Γιάραμπεκ, σημειώνοντας: "Έχω πολλές φορές επαναλάβει ότι στόχος της Ντιναμό είναι να μπει στους ομίλους. Το πρωτάθλημα και το κύπελλο πάντα αποτελούν επιτυχίες, αλλά η πορεία στην Ευρώπη είναι ακόμη σημαντικότερη. Δε θέλω να πω κάτι τώρα. Ότι είναι να πω θα το πω μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η διοίκηση της Ντιναμό είναι ευχαριστημένη με τη δουλειά που κάνει το τεχνικό τιμ".

Κβιλιτάλια: "Καλή επιτυχία στη Ντίναμο"

Από την πλευρά του, ο Γκιόργκι Κβιλιτάλια, που πέρυσι σημείωσε 30 γκολ σε 41 αγώνες και πήρε πριν λίγες μέρες μεταγραφή στη Ραπίντ Βιέννης, μίλησε για τον αποκλεισμό από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League: "Δυστυχώς, ο τραυματισμός μου δε μου επέτρεψε να βοηθήσω την ομάδα στα ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Αυτό ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Θέλαμε να προχωρήσουμε στο Champions League. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε. Κανείς δεν έχει ανοσία από τους τραυματισμούς στο ποδόσφαιρο. Και περισσότερο από το ότι δεν έπαιξα στα ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με πείραξε ότι κάποιοι εξέφρασαν αμφιβολίες για το πρόβλημα λόγω του ότι θα έπαιρνα μεταγραφή. Είναι δύσκολο για μένα να πρέπει να δικαιολογήσω κάτι τέτοιο. Πιστέψτε με, κανείς δεν ήθελε περισσότερο από μένα να παίξει στο Champions League. Και ήθελα την πρόκριση πριν φύγω από την ομάδα. Πολλοί δεν γνωρίζουν αλλά και με την Αλασκέρτ έπαιξα με προβλήματα και πήρα φάρμακα για να αγωνιστώ για να μην αισθάνομαι τον πόνο".

Ακόμη, αναφερόμενος στα ματς των πλέι οφ του Europa League, τόνισε: "θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Ντιναμό για τα επερχόμενα ματς με τον ΠΑΟΚ".

Με κόσμο αύριο στο Περιστέρι

Εξάλλου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με ανάρτησή της στο facebook, έκανε γνωστό ότι οι φίλοι της ομάδας μπορούν να πάεν αύριο στο Περιστέρι να οαρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα με τον Ατρόμητο (21.15)

ACTION IMAGES: PHOTO CREDITS

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ