ΠΑΟΚ

Μοίρασε μπράβο, πρότεινε παίκτες στον ΠΑΟΚ ο Κοντρέρας

Μοίρασε μπράβο, πρότεινε παίκτες στον ΠΑΟΚ ο Κοντρέρας

Η επικοινωνία του Πάμπλο Κοντρέρας με τον Βλάνταν Ίβιτς και οι εισηγήσεις τους για τους Χιλιανούς Καρόκα και Σαγκρέδο.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ (τον περασμένο Μάιο, μάλιστα, είχε συναντηθεί και με τον Λούμπος Μίχελ) και φυσικά πολύ στενό δέσιμο με τον Βλάνταν Ίβιτς με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες.

Έτσι, μετά το ματς με την Σλόβαν Λϊμπερετς, ο Χιλιανός βετεράνος άσος επικοινώνησε με τον προπονητή του ΠΑΟΚ και του έδωσε τα συγχαρητήριά του για την πρόκριση στους "32" του Europa League.

Παράλληλα, άνοιξε τη συζήτηση για παίκτες που θέλει να προτείνει στον ΠΑΟΚ και μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της ομάδας στις θέσεις που έχουν παρατηρηθεί κενά ενόψει Ιανουαρίου.

Ο Κοντρέρας έχει ενημερώσει τον ΠΑΟΚ για δύο παίκτες που εκτιμά ότι έχουν όλα τα φόντα να σταθούν στην ομάδα και να του προσφέρουν χαρακτηριστικά που λείπουν από τον ΠΑΟΚ. Ο πρώτος είναι ο Ραφαέλ Καρόκο, ο 27χρονος κεντρικός μέσος της Ικίκε, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από το πέρασμά του στην Κόλο Κόλο.

Μοίρασε μπράβο, πρότεινε παίκτες στον ΠΑΟΚ ο Κοντρέρας

Σύμφωνα με τον Κοντρέρας, έχει στοιχεία... Πάμπλο Γκαρσία στο παιχνίδι του (μπορεί να οργανώσει επιθέσεις από πίσω) και αξίζει να εξεταστεί η περίπτωσή του από τον ΠΑΟΚ. Ο Καρόκα έχει ύψος 1,74μ. και υπήρξε μία από τις επιλογές του Μαρσέλο Μπιέλσα όταν ήταν προπονητής της εθνικής Χιλής.

Η περίπτωση του Σαγκρέδο

Όσο για το δεύτερο όνομα που έριξε στις συζητήσεις ο Πάμπλο Κοντρέρας, αυτός είναι ο Μπόρις Σαγκρέδο. Πρόκειται για τον βραχύσωμο (1,65μ.) 27χρονο Χιλιανό μεσοεπιθετικό της Σαν Λουίς Κιγιότα, Μπόρις Σαγκρέδο που αγωνίζεται τόσο πίσω από τον φορ, όσο και στα άκρα της επίθεσης.

Μοίρασε μπράβο, πρότεινε παίκτες στον ΠΑΟΚ ο Κοντρέρας

Και οι δύο παίκτες έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και φυσικά αν αξιολογηθούν από τον ΠΑΟΚ ως ικανές λύσεις να προσφέρουν η απόκτησή τους είναι εφικτή.

Έρχεται τον Ιανουάριο

Ο Πάμπλο Κοντρέρας πρότεινε ακόμη τον Κλαούντιο Μπαέσα, τον 22χρονο μέσο της Κόλο Κόλο από τον περασμένο Μάιο, ωστόσο, γι' αυτόν υπάρχει ήδη ζωηρό ενδιαφέρον από ομάδες της Ισπανίας και ενδεχομένως και κάποιες επαφές.

Σε κάθε περίπτωση, για όλους τους παίκτες που έχει να προτείνει ο Πάμπλο Κοντρέρας θα γίνει αναλυτική συζήτηση τον Ιανουάριο, όταν θα έρθει στην Ελλάδα και θα περάσει μερικές μέρες και από τη Θεσσαλονίκη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ