ΠΑΟΚ

Μοιάζουν οι υποθέσεις Βιεϊρίνια, Σαμπράνο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
Μίχελ, Σαββίδης MOTIONTEAM

Ο Λούμπος Μίχελ ενημερώθηκε από τον Πολ Κουτσολιάκο για τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης Βιεϊρίνα. Ποιο είναι το επόμενο βήμα του ΠΑΟΚ. Συζήτηση και για τις ανανεώσεις Πέλκα, Κουλούρη.

Το πολυσυζητημένο ραντεβού του Λούμπος Μίχελ με τον Πολ Κουτσολιάκο, ατζέντη των Βιεϊρίνια, Πέλκα και Κουλούρη, έγινε σήμερα (4/8) στην Τούμπα. Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν, οι δύο άνδρες ανέλυσαν διεξοδικά τα δεδομένα στην υπόθεση Βιεϊρίνια.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ πήρε ενημέρωση για όλες τις παραμέτρους (απαιτήσεις του παίκτη, χρήματα που ζητά στην παρούσα φάση η Βόλφσμπουργκ) και θα τα μεταφέρει στον Ιβάν Σαββίδη για να παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Αυτό που προκύπτει είναι ότι δεν υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ ΠΑΟΚ-Βιεϊρίνια, όμως, σε ό,τι έχει να κάνει με τις απαιτήσεις των "Λύκων" ακόμη είναι αρκετά υψηλές και ενδεχομένως θα χρειαστεί να περιμένει ο ΠΑΟΚ μέχρι να γίνουν πιο διαλλακτικοί οι Γερμανοί.Μίχελ και Κουτσολιάκος συζήτησαν και για τις ανανεώσεις των συμβολαίων του Πέλκα και του Κουλούρη.

"Τα είπε" και με τον ατζέντη του Σαμπράνο

Εξάλλου, ο Λούμπος Μίχελ μίλησε και με τον ατζέντη του Κάρλος Σαμπράνο, Έλιο Κασαρέτο, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Και για τη δική του περίπτωση, ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟκ, πήρε ενημέρωση για τα οικονομικά δεδομένα (συμβόλαιο που θέλει ο παίκτης, απαιτήσεις της Ρούμπιν), θα τα μελετήσει από κοινού με τον Σαββίδη και θα αποφασίσουν αν θα καταθέσουν πρόταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το πρωί τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Ανζί θέλει να προσφέρει στην Ρούμπιν για τον Σαμπράνο 3 εκατ. ευρώ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ