ΠΑΟΚ

"Μνηστήρες" για τον Μπερμπάτοφ

"Μνηστήρες" για τον Μπερμπάτοφ
Μπερμπάτοφ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι δύο ομάδες από την Νότια Κορέα και την Αυστραλία που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και η πρόθεση του τελευταίου να αγωνίζεται για ακόμη δύο χρόνια. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μπορεί η σεζόν να μην έχει ολοκληρωθεί ωστόσο ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έχει "τραβήξει" το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τους συμπατριώτες του και συγκεκριμένα από έναν Βούλγαρο δημοσιογράφο που βρέθηκε την Κυριακή στην Κομοτηνή και παρακολούθησε το ματς του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα έλεγε, από το περιβάλλον του ατζέντη του Μπερμπάτοφ, ΕμίλΝτάντσεφ προκύπτει ότι εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ από δύο συλλόγους.

Από τους Πόχανγκ Στίλερς, ομάδα από την Νότια Κορέα και από την Μέλμπουρν Βίκτορι, ομάδα από την Αυστραλία. Επίσης ο Βούλγαρος δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Μπερμπάτοφ σκέφτεται να αγωνίζεται για ακόμη δύο χρόνια.

Θυμίζουμε πως ο τελευταίος υπέστη θλάση β' βαθμού στον τετρακέφαλο στον εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή και βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία του ώστε να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ