ΠΑΟΚ

Μιχόγεβιτς: "Θα αποδείξω ότι αξίζω να φορώ τη φανέλα του ΠΑΟΚ"

Μιχόγεβιτς: "Θα αποδείξω ότι αξίζω να φορώ τη φανέλα του ΠΑΟΚ"

Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε και για την παρουσία του Γκόικο Τσίμιροτ στον Δικέφαλο.

Αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά και να τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο για τον ΠΑΟΚ είναι ο Μάρκο Μιχόγεβιτς. Ο 22χρονος Βόσνιος αμυντικός μίλησε στο ΠΑΟΚ TV και έστειλε μήνυμα στους φίλους της ομάδας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ήρθα στη μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ, θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη όλων όσων πίστεψαν σε μένα και με έφεραν στην ομάδα. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ιστορία και παθιασμένους οπαδούς. Κάθε αρχή είναι δύσκολη και πιστεύω ότι με το πέρασμα του χρόνου όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα προσαρμοστώ στα δεδομένα της ομάδας, της πόλης και θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί".

Για το πρότυπό του και τους στόχους του: "Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ως πρότυπο. Είμαι παίκτης που δίνω στο γήπεδο όλο μου το είναι. Αυτό έκανα στην προηγούμενη ομάδα μου και αυτό είμαι αποφασισμένος να κάνω και εδώ. Δεν μιλάω πολύ και προτιμώ να κάνω πράξεις μέσα στο γήπεδο".

Για τον ΠΑΟΚ και τη σχέση του με τον Τσίμιροτ: "Γνώριζα τον ΠΑΟΚ και είδα παιχνίδια του καθώς παρακολουθούσα τον Τσίμιροτ με τον οποίο ήμουν συμπαίκτης στη Σεράγεβο. Έβλεπα συχνά τους αγώνες της ομάδας και γνωρίζω πως έχει ένα πολύ δυνατό σύνολο.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα με εξαιρετικούς οπαδούς. Και είναι γενικά ένας σύλλογος με πολύ καλή οργάνωση. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει πολλούς και καλούς παίκτες με ποιότητα. Ο στόχος μου είναι να αποδείξω την αξία μου μέσα από τις εμφανίσεις και τη δουλειά μου και να γίνω σημαντικό μέλος της ομάδας. Θέλω να αποδείξω ότι αξίζω να φορώ αυτή τη φανέλα και όλοι μαζί να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό".

Δείτε εδώ το video.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ