ΠΑΟΚ

Μίχελ: "Θέμα Σαββίδη ο Βιεϊρίνια"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
Μίχελ, Σαββίδης MOTIONTEAM

Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, μίλησε για τους Βιεϊρίνια, Ουάρντα, Λέοβατς, Τσίμιροτ, το δικό του μέλλον και τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του "Δικεφάλου".

Κατά την διάρκεια της αναμονής για την άφιξη του Μαουρίσιο, ο Λούμπος Μίχελ έδειξε διατεθειμένος να δώσει απαντήσεις για αρκετά από τα θέματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα για τον ΠΑΟΚ. Τι είπε για Βιεϊρίνια, Ουάρντα και το μέλλον του.

Για τον Αμρ Ουάρντα: "Βρίσκεται στα γραφεία του Ατρομήτου, είμαστε στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων"

Για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια: "Δεν ασχολούμαι με την υπόθεση. Είναι ξεκάθαρα θέμα Σαββίδη".

Για τους Μαρίν Λέοβατς και Γκόικο Τσίμιροτ: "Υπάρχει το ενδεχόμενο να παραχωρηθούν σε περίπτωση που έρθει αξιόλογη πρόταση για εκείνους. Είναι στενά τα χρονικά περιθώρια, αλλά υπάρχουν πρωταθλήματα των οποίων η μεταγραφική περίοδος λήγει αργότερα".

Για το δικό του μέλλον: "Είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο Ιβάν Σαββίδης".

Για τις επόμενες κινήσεις: "Θεωρώ πως είμαι καλυμμένοι. Η απουσία του ΠΑΟΚ από την Ευρώπη μας κάνει να χρειαζόμαστε μικρότερο αριθμό παικτών διότι αν αυτός συνεχίζει να μεγαλώνει, θα δημιουργηθούν θέματα με τον χρόνο συμμετοχής που θα έχουν κάποιοι, σε σχέση με κάποιους άλλους".

Ουσιαστικά ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει υποβάλλει την παραίτησή του, ενώ για την υπόθεση Βιεϊρίνια πρόσθεσε πως ρόλο θα παίξουν και οι απαιτήσεις της Βόλφσμπουργκ, που ίσως πέσουν αρκετά στο "παρά ένα" των μεταγραφών.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ