ΠΑΟΚ

Μίχελ: "Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι"

Μίχελ: "Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούμπος Μίχελ κρατά χαμηλούς τόνους μετά το εκτός έδρας ματς απέναντι στον Αγιαξ τονίζοντας πως το 1-1 δεν εγγυάται την πρόκριση για τον ΠΑΟΚ

Προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Λούμπος Μίχελ μετά το 1-1 στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία απέναντι στον Αγιαξ. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ δήλωσε:

Για την ισοπαλία στον αγώνα με τον Αγιαξ:
" Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι καλό ενόψει του δεύτερου αγώνα, αλλά είμαστε ακόμη στα μισά. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, το αποτέλεσμα δεν μας εγγυάται την πρόκριση. Είδαμε ότι ο Αγιαξ είναι μία πολύ καλή ομάδα παρότι παίζει με αρκετούς νεαρούς. Έχουν όμως μεγάλη ποιότητα και πολλοί από αυτούς σε σύντομα χρονικό διάστημα θα πάνε σε μεγάλα κλαμπ, όπως ο Μίλικ και κάποιοι άλλοι. Ο αντίπαλος είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες".

Για το αν με το 1-1 στην Ολλανδία πλέον ο ΠΑΟΚ έχει παραπάνω από 50% πιθανότητες σχετικά με την υπόθεση πρόκριση:
" Είναι το ίδιο όπως πριν το παιχνίδι. Είναι 50%-50% οι πιθανότητες. Σε αυτά τα παιχνίδια νοκ άουτ, ένα λάθος, ένα γκολ, ένα φάουλ, κάτι να γίνει λάθος. Πρέπει να είναι συγκεντρωμένος συνέχεια. Έτσι ήμασταν εμείς σήμερα (σ.σ. χθες), είχαμε συγκέντρωση στην άμυνα. Δυστυχώς, δεν εκμεταλλευτήκαμε μία-δύο αντεπιθέσεις ειδικά αν κάναμε το 0-2 με τον Κλάους. Όλα θα ήταν διαφορετικά".

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ:

"Δεν ξέρω τι συνέβη στην πόλη πιστεύω τίποτα γιατί δεν ακούσαμε κάτι αρνητικό. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι καλοί, πάντα υποστηρίζουν την ομάδα τους. Φάνηκε σήμερα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και θέλω να τους ευχαριστήσω που ήρθαν στο Άμστερνταμ".

Για το αν είδε θετικά την απόδοση των παικτών που ήρθαν στον ΠΑΟΚ με μεταγραφή όπως για παράδειγμα ο Τζάλμα ο οποίος σκόραρε:

"Όταν ένας παίκτης σκοράρει πάντα πρέπει να είσαι χαρούμενος. Δεν θέλω να μιλάω για τους νέους παίκτες, για τους παίκτες που εγώ έφερα ή εκείνους που διάλεξε ο Βλάνταν. Είμαστε ομάδα. Αν δουλεύουμε σαν ομάδα, μαζί, έχουμε έναν κοινό στόχο τότε μπορούμε να πετύχουμε. Αν μιλάμε ξεχωριστά για άτομα είναι η αρχή του τέλους. Ο ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι μόνο 11 παίκτες ή οι 25 που δηλώθηκαν στη λίστα ή οι 18 στην αποστολή. Αυτό που χάρηκα σήμερα είναι ότι καθόμουν στον πάγκο και έβλεπα όλους τους παίκτες να υποστηρίζουν την ομάδα, να ενθουσιάζονται με την ομάδα. Αισθάνθηκα ότι τα παιδιά είναι με την ομάδα και όλοι όσοι έπαιζαν μέσα είχαν την υποστήριξή τους. Αν είμαστε ομάδα και έχουμε ένα στόχο θα πετύχουμε".

Για τον Ιβάν Σαββίδη:
" Δεν μιλήσαμε πολύ μετά το ματς, ίσως τα πούμε αργότερα. Παρακολουθούσα τις αντιδράσεις του μετά από ορισμένες χαμένες ευκαιρίες. Αυτό είναι καλό, Το ποδόσφαιρο είναι συναισθήματα".

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ