ΠΑΟΚ

Μίχελ: "Πρέπει να αποχωρήσουν μίνιμουμ 4-5 ποδοσφαιριστές"

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούμπος Μίχελ προανήγγειλε ανακατατάξεις στο ρόστερ του ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο και τόνισε ότι ο Πρίγιοβιτς πωλείται μόνο με μία σούπερ πρόταση. Ζήτησε από τον κόσμο του Δικεφάλου να κάνει υπομονή για να δει τα αποτελέσματα της δουλειάς του Λουτσέσκου.

"Όχι στον πανικό" ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Λούμπος Μίχελ στον κόσμο του ΠΑΟΚ μέσω συνέντευξής του στην εφημερίδα "Metrosport", στην οποία προανήγγειλε 4-5 αποχωρήσεις παικτών τον Ιανουάριο για να μικρύνει το ρόστερ, με πώληση ή δανεισμό.

Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της παραχώρησης του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς αν φτάσει μία πρόταση κοντά στο ποσό της ρήτρας του (10 εκατ. ευρώ) και αποκάλυψε ότι γίνεται με τον Ραζβάν Λουτσέσκου συζήτηση για το χρειάζεται να επιστρέψει κάποιος από τους δανεικούς που κάνουν εξαιρετικές εμφανίσεις, αφήνοντας να φανεί ότι υπάρχει προοπτική επιστροφής ακόμη και για τον Πέδρο Ενρίκε.

Ο Λούμπος Μϊχελ έπλεξε το εγκώμιο του Μαουρίσιο, τονίζοντας ότι είναι ένας παίκτης που ο ΠΑΟΚ είχε 100% ανάγκη, χαρακτήρισε τον Μακ "θύμα του μεγάλου ρόστερ" για να εξηγήσει τον λίγο χρόνο συμμετοχής του, ενώ αποκάλυψε ότι ο ίδιος και ο Μάκης Γκαγκάτσης είχαν συνάντηση πρόσφατα με τους Περέιρα-Τριτσώνη και τόνισε: "φέτος οι διαιτητές καταλαβαίνουν ότι το μέλλον τους κρίνεται μόνο από τον Περέιρα".

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες ο Λεβέκ δεν αρχίζει να αγωνίζεται, τότε τον Ιανουάριο θα φύγει από την ομάδα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ:

Για τον Λουτσέσκου και την αμφισβήτηση στο πρόσωπό του: "Οι αποδείξεις για την δουλειά ενός προπονητή είναι τα αποτελέσματα. Αλλά αυτό που βγάζει στο γήπεδο είναι ο καθρέφτης της καθημερινής δουλειάς στην προπόνηση. Και εγώ βρίσκομαι κάθε μέρα εκεί, βλέπω ότι δουλεύει σκληρά και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Μερικές φορές χρειάζεται και λίγη τύχη παραπάνω. Εάν στην Λάρισα είχε δοθεί το πέναλτι στον Μάτος και κάναμε το 0-2 και στη Ρίζούπολη σκοράραμε σε μία από τις δύο φάσεις που είχαμε δοκάρι, τώρα θα είχαμε ακόμη τέσσερις βαθμούς, θα ήμασταν πρώτοι και όλοι θα έλεγαν ότι ο Λουτσέσκου είναι φανταστικός κόουτς. Δεν μπορείς να κρίνεις έναν προπονητή από έναν μικρό αριθμό αγώνων, βλέπω πως δουλεύει. Έχει μεγάλο κίνητρο και θέλει να δει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή".

Για τις αποχωρήσεις παικτών προκειμένου να μικρύνει το ρόστερ: "Το πιο βασικό πρόβλημα είναι ότι είχαμε δημιουργήσει ένα ρόστερ για να παίζουμε στην Ευρώπη, αποκλειστήκαμε και προσθέσαμε άλλους τέσσερις παίκτες. Υπάρχει μεγάλη πίεση μέσα στα αποδυτήρια γιατί πολλοί ποδοσφαιριστές, παίκτες-κλειδιά πέρσι, όπως ο Μπίσεσβαρ, ο Τζάλμα και ο Κάνιας δεν παίζουν αρκετά. Πιστεύω ότι μίνιμουμ τέσσερις-πέντε παίκτες πρέπει να αποχωρήσουν με πώληση ή δανεισμό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όσοι φύγουν είναι κακοί ποδοσφαιριστές".

Για το ενδεχόμενο επιστροφής δανεικών στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου: "Υπάρχει αυτή η πιθανότητα, αλλά είναι δύσκολο, θέλουμε να διατηρήσουμε και τις καλές σχέσεις με αυτά τα κλαμπ, όταν κάνουμε συμφωνία για έναν χρόνο καλό είναι να τηρείται. Εάν υπάρχει, όμως, μεγάλη ανάγκη θα προσπαθήσουμε να μιλήσουμε με αυτούς τους συλλόγου για να φέρουμε αυτούς που χρειαζόμαστε πίσω, θα εξετάσουμε με τον κόουτς όλες τις περιπτώσεις γιατί υπάρχουν παίκτες που μπορούν να παίξουν. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει, για παράδειγμα, με τον Ενρίκε τώρα που τελειώνει οι Καραμπάχ τις υποχρεώσεις της στο Champions League".

Για το αν υπάρχει περίπτωση να πουληθεί τον Ιανουάριο ο Πρίγιοβιτς: "Ενας παίκτης μπορεί μέσα σε έξι μήνες να χάσει την μισή αξία του, εάν ο σύλλογος περιμένει πάρα πολύ για να τον πουλήσει. Αυτό συνέβη με τον Κλάους και τον Κάτσε και δεν μπορούμε να επαναλάβουμε το ίδιο λάθος. Εάν, λοιπόν, λάβουμε μία πολύ καλή προσφορά για κάποιον ποδοσφαιριστή και μπορούμε να βγάλουμε το μέγιστο οικονομικό κέρδος, πρέπει να την αποδεχθούμε"

"Ο Πρίγιοβιτς έχει ρήτρα 10 εκατ. ευρώ. Εάν έρθει πρόταση κοντά σε αυτά τα λεφτά τον πουλάμε ή όχι; Πιστεύετε ότι δεν θα βρούμε μετά αντικαταστάτη με αυτά τα χρήματα ή δεν θα μπορούμε να τα επενδύσουμε ακόμη καλύτερα; Δεν είπα ότι θα τον δώσουμε με τρία εκατομμύρια".

Για το μέλλον της συνεργασίας με τον Λεβέκ: "Εκανε καλή προετοιμασία και ήταν η πρώτη επιλογή για τον Στανόγεβιτς στο ματς με την Ολιμπίκ στο Κίεβο. Μετά είχε έναν τραυματισμό, έμεινε δύο με τρεις εβδομάδες εκτός, επέστρεψε αλλά εμφάνισε και άλλον τραυματισμό. Από τότε δεν μπορεί να επιστρέφει, θα περιμένουμε μάξιμουμ δύο εβδομάδες ακόμη. Το ιατρικό τιμ μας έχει πει ότι έχουν γίνει όλες οι Θεραπείες. Αυτός παραπονιέται για πόνους στον αστράγαλο. Είμαστε απογοητευμένοι με αυτή την κατάσταση ή θα παίξει άμεσα ή θα πρέπει να φύγει, να βρούμε μία λύση την μεταγραφική περίοδο του Ιανουάριου. Είμαστε ομάδα, δεν είμαστε καμπ καλοκαιρινών διακοπών. Tους σεβόμαστε όλους, αλλά πρέπει να παίζουν".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ