ΠΑΟΚ

Μίχελ-Κουτσολιάκος τα λένε για Βιεϊρίνια, Πέλκα

England's Jamie Vardy, left, competes for the ball with Portugal's Vieirinha during the international friendly soccer match between England and Portugal at Wembley stadium in London, Thursday, June 2, 2016. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
England's Jamie Vardy, left, competes for the ball with Portugal's Vieirinha during the international friendly soccer match between England and Portugal at Wembley stadium in London, Thursday, June 2, 2016. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο γνωστός ατζέντης, Πολ Κουτσολιάκος, ο οποίος είναι εκπρόσωπος του Βιεϊρίνια, του Πέλκα και του Κουλούρη θα έχει συνάντηση με τον Λούμπος Μίχελ στην Τούμπα την Πέμπτη (3/8).

Έχει ανοίξει για τα καλά ο φάκελος Βιεϊρίνια για τον ΠΑΟΚ. Το ίδιο και τα θέματα των ανανεώσεων των συμβολαίων του Δημήτρη Πέλκα και του Ευθύμη Κουλούρη. Για όλα σας έχει ενημερώσει τοSport24.gr

Απόδειξη και το ραντεβού που θα έχει την Πέμπτη (3/8) ο Λούμπος Μίχελ με τον ατζέντη των τριών παικτών Πολ Κουτσολιάκο στην Τούμπα.

Ειδικότερα στην υπόθεση Βιεϊρίνια, ο ΠΑΟΚ ψάχνει συμφωνία με τον Πορτογάλο προκειμένου στη συνέχεια από κοινού να απευθυνθούν στην Βόλφσμπουργκ και να πιέσουν να ρίξει τις απαιτήσεις της.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ