ΠΑΟΚ

Μίχελ: "Ενδιαφερόμαστε εδώ κι ένα χρόνο για τον Βέρνμπλουμ"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λιούμπος Μίχελ, επιβεβαίωσε σε ρωσικά ΜΜΕ το ενδιαφέρον του "Δικεφάλου" για τον 31χρονο Σουηδό μέσο, Πόντους Βέρνμπλουμ.

Ο 31χρονος Σουηδός μέσος, Πόντους Βέρνμπλουμ, μένει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το όνομά του βρίσκεται στα μεταγραφικά "ραντάρ" του ΠΑΟΚ.

Η ρωσική σελίδα, "Sport.ru", επικοινώνησε με τον Λιούμπος Μίχελ κι ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του "Δικεφάλου" επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Σκανδιναβό.

"Ο Βέρνμπλουμ βρίσκεται στη σφαίρα ενδιαφέροντός μας εδώ και πάνω από ένα χρόνο. Γνωρίζουμε την αγωνιστική του ποιότητα", ήταν η λιτή τοποθέτηση του Λιούμπος Μίχελ.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ φορά τη φανέλα της ομάδας της ρωσικής πρωτεύουσας από το 2012. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Γκέτεμποργκ και το 2005 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα. Εκεί έμεινε για μια τετραετία και το 2009 πέρασε ποδοσφαιρικά για πρώτη φορά τα σουηδικά σύνορα. Αγωνίστηκε στην Ολλανδία με τη φανέλα της Άλκμααρ, ενώ από το 2012 είναι κάτοικος Μόσχας.

Την τρέχουσα σεζόν είχε 5 γκολ σε 23 συμμετοχές (22 στη βασική ενδεκάδα) στο πρωτάθλημα, 2 γκολ (ένα εκ των οποίων στην εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ) σε 9 συμμετοχές (όλες βασικός) στο Champions League και 1 γκολ σε 5 συμμετοχές (όλες βασικός) στο Europa League.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ