ΠΑΟΚ

Μίχελ: "Ένας-δυο σύλλογοι στην Ελλάδα έχουν δικτατορικό θράσος"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Μίχελ EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούμπος Μίχελ κλείνει σήμερα 50 χρόνια ζωής και στην Σλοβακία φρόντισαν να πάρουν δηλώσεις του για την παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μεταξύ άλλων είπε πως δεν είναι αρκετό στη χώρα μας να έχεις την καλύτερη ομάδα για τον τίτλο.

Επιθετικές δηλώσεις ακόμη και στην ημέρα των γενεθλίων του (σ.σ. είναι γεννημένος στις 16 Μαΐου του 1968) έκανε ο Λούμπος Μίχελ. Μιλώντας στην ιστοσελίδα "prada.sk", ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην δυσκολία που υπάρχει για να κατακτήσει ένας σύλλογος το Πρωτάθλημα, αλλά και το θράσος που δείχνουν 1-2 σύλλογοι που σύμφωνα με τον ίδιο λειτουργούν δικτατορικά.

Συγκεκριμένα, τόνισε: "Ο ΠΑΟΚ, είναι όπως η Σαχτάρ, έχει την φιλοδοξία να κατακτήσει τίτλους στην Ελλάδα και ιδιαίτερα το πρωτάθλημα. Θέλει να εδραιώσει το όνομά του στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα, ωστόσο, αυτό δεν είναι εύκολο, δεν είναι αρκετό να έχει την καλύτερη ομάδα για να κερδίσει το πρωτάθλημα.

Από την εμπειρία μου στην Ελλάδα, έχω μείνει έκπληκτος από την επίδραση που έχουν ορισμένοι άνθρωποι στο ποδόσφαιρο.

Δεν θέλω να μιλήσω για διαφθορά, αλλά δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Είμαι ενοχλημένος από το τόσο μεγάλο θράσος που δείχνουν δικτατορικά 1-2 σύλλογοι στην Ελλάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ