ΠΑΟΚ

Μίνι προετοιμασία στον ΠΑΟΚ

Μίνι προετοιμασία στον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Προπονήσεις πρωί-απόγευμα περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα στον ΠΑΟΚ. Τα νέα από το μέτωπο των τραυματιών. Το Σάββατο (23.04) οι παίκτες του "Δικεφάλου" θα προπονηθούν στις 18:00.

Γεμάτη μέρα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ με προπονήσεις πρωί-απόγευμα. Τι αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Το κενό ανάμεσα στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και την έναρξη των Play Offs, η οποία ακόμα δεν έχει οριστεί, είναι μεγάλο κι ο Βλάνταν Ίβιτς ουσιαστικά κάνει μια μίνι προετοιμασία προκειμένου ο ΠΑΟΚ να παρουσιαστεί έτοιμος στα ματς που θα κρίνουν τη σεζόν.

Έτσι, το πρόγραμμα της Παρασκευής (22.04) περιελάμβανε διπλή προπόνηση. Η πρωινή πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ και αφορούσε τη μυϊκή ενδυνάμωση των ποδοσφαιριστών με ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Η απογευματινή προπόνηση είχε μπάλα και εξάσκηση σε επί μέρους τομείς της τακτικής τόσο στο αμυντικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι. Σε ό,τι αφορά στο ιατρικό δελτίο, τα δεδομένα γύρω από τους τραυματίες παραμένουν ίδια. Οι Ζάιρο, Μυστακίδης ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης με μπάλα, ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ κάνει πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και μυικής ενδυνάμωσης, ο Μαρίν Λέοβατς τρέξιμο, ο Γιάννης Σκόνδρας θεραπεία ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης πέρα από τις θεραπείες έχει αρχίσει να βάζει και μπάλα στο πρόγραμμά του.

Το Σάββατο (23.04) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ