ΠΑΟΚ

Μίνι προετοιμασία στην Πύλο για τα πλέι οφ

Μίνι προετοιμασία στην Πύλο για τα πλέι οφ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος θα κάνει αυτοψία στις εγκαταστάσεις της Πύλου σήμερα (1/4) και αν δώσει το "οκ", ο ΠΑΟΚ θα μεταβεί εκεί τη Μεγάλη Εβδομάδα. Μίνι προετοιμασία για τα πλέι οφ.

Το ενδεχόμενο μίνι προετοιμασίας στην Καλαμάτα εξετάζουν στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εφημερίδα "Ελευθερία" της Καλαμάτας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, θα μεταβεί σήμερα (1/4) στην Πύλο μαζί με τον βετεράνο του ΠΑΟΚ, Αντώνη Μαυρέα, που γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει: "Ο ΠΑΟΚ στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα στην Πύλο, όπου είναι πολύ πιθανό να κατέβει την Μεγάλη Εβδομάδα για να κάνει μίνι προετοιμασία εν όψει των πλει οφ της Σούπερ Λίγκας που θα γίνουν στις 4-22 Μαΐου.

Μάλιστα αύριο αναμένεται στην Πύλο ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος προκειμένου να δει το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις, ώστε να δώσει το ok και να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την έλευση του ΠΑΟΚ.

Στην Πύλο περιμένουν με χαρά να φιλοξενήσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με την οποία είναι πιθανό να ξεκινήσει μια συνεργασία κυρίως σε επίπεδο ακαδημιών. Αν τελικά έρθει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, τις μέρες της παραμονής της εδώ θα μείνει στην Costa Navarino".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ