ΠΑΟΚ

Μίλησαν Τούντορ - Άρνεσεν με Μπερμπάτοφ

Μίλησαν Τούντορ - Άρνεσεν με Μπερμπάτοφ
Μπερμπάτοφ INTIME SPORTS

Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ και οι Τούντορ - Άρνεσεν μίλησαν στο περιθώριο της προπόνησης του ΠΑΟΚ για το περιστατικό της Πέμπτης, κατά την αντικατάστασή του από τον Μυστακίδη.

Η φάση της αποχώρησης του Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ από τον αγωνιστικό χώρο προς τα αποδυτήρια της Τούμπας και στη συνέχεια και από εκεί στο αυτοκίνητό του, συζητιέται περισσότερο απ'οτιδήποτε άλλο στον ΠΑΟΚ το τελευταίο 24ωρο.

Ευθύς εξαρχής, ο Ίγκορ Τούντορ, με τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα απειθαρχίας (και άρα τιμωρίας), αφού ο "Μπέρμπα" έχει την άνεση κινήσεων στα αποδυτήρια και σε τέτοιες στιγμές.

Ωστόσο, ο Φρανκ Άρνεσεν και ο Ίγκορ Τούντορ είχαν συζήτηση μαζί του στο περιθώριο της προπόνησης, θέλοντας να του δείξουν ότι ούτε ο ίδιος, ούτε ο ΠΑΟΚ κερδίζουν τίποτα από περιστατικά σαν το χθεσινό.

Οι δύο άνδρες τόνισαν στον "Μπέρμπα" ότι αντιλαμβάνονται τον εκνευρισμό του, αφού κάθε παίκτης του δικού του επιπέδου δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος όταν οι προσπάθειες οι δικές του και των συμπαικτών του δεν έχουν αποτέλεσμα, όμως, αυτός ο εκνευρισμός δεν πρέπει να τον επηρεάζει και να τον ωθεί σε ενέργειες που αν και δεν αποτελούν "πειθαρχικό παράπτωμα" δημιουργούν μία άνευ λόγου συζήτηση γύρω από την ομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ