ΠΑΟΚ

Μιλέφσκι: "Θα ήθελα να δουλέψω ξανά με τον Τούντορ"

Μιλέφσκι: "Θα ήθελα να δουλέψω ξανά με τον Τούντορ"
Μιλέφσκι INTIME SPORTS

Την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Ιγκόρ Τούντορ εξέφρασε ο Αρτέμ Μιλέφσκι, μιλώντας σε ΜΜΕ της Ουκρανίας. Στην πατρίδα του ο Κροάτης προπονητής του ΠΑΟΚ. Πρωινό στο γυμναστήριο για τους παίκτες του Δικεφάλου. (VIDEO).

Ο 30χρονος επιθετικός Αρτέμ Μιλέφσκι, ο οποίος ανήκει στη Χάιντουκ Σπλιτ και είναι 50 φορές διεθνής με την Εθνική Ουκρανίας, δήλωσε πως θα ήθελε πολύ να δουλέψει ξανά με τον νυν τεχνικό του ΠΑΟΚ, σε συνέντευξή του σε ουκρανικά ΜΜΕ.

Όταν ρωτήθηκε λοιπόν εάν αληθεύει πως διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Τούντορ και τι θα έλεγε σε περίπτωση που 0 37χρονος προπονητής ήθελε να τον φέρει στον ΠΑΟΚ, ο Μιλέφσκι απάντησε: ''Πράγματι ήμασταν μαζί διακοπές για τέσσερις ημέρες με τον Τούντορ. Διατηρούμε μια πολύ καλή σχέση και θα ήθελα πολύ να δουλέψω ξανά μαζί του''. Ο Μιλέφσκι είναι γεννημένος στις 12 Ιανουαρίου 1985 και έχει παίξει ακόμα σε Borysfen-2 Boryspil (2001-2002), ντινάμο Κιέβου (2002-2013) και Γκαζιάντεπσπορ (2013).

Πρωινό στο γυμναστήριο

Στο γυμναστήριο μεταφέρθηκε η δράση στη σημερινή πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, η οποία ήταν η δεύτερη επί ολλανδικού εδάφους, με απαιτητικό πρόγραμμα από τον Πάολο Αρτίκο. Ο Ιταλός γυμναστής είχε σχεδιάσει ένα ιδιαίτερα απαιτητικό κυκλικό πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης κι εκρηκτικότητας με μεγάλη ποικιλία ασκήσεων όπως, skipping, stabilization, κοιλιακούς, αλλαγές κατεύθυνσης, σκοινάκι, άλματα. Έτσι, σε αντίθεση με τη χθεσινή μέρα που επικεντρώθηκε στις ασκήσεις με μπάλα, το σημερινό πρόγραμμα είχε να κάνει με εκγύμναση. Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας. Το απόγευμα, στις 18:30 οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στο γήπεδο των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου Golden Tulip.

Στην Κροατία ο Τούντορ

Ο Ιγκόρ Τούντορ θα λείψει για μία ημέρα από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, θα ταξιδέψει στην Κροατία την ερχόμενη Τρίτη (7/7), ώστε να τακτοποιήσει κάποιες γραφειοκρατικές υποθέσεις σχετικά με το δίπλωμα προπονητικής. Το ταξίδι θα είναι "αστραπή" καθώς ο 37χρονος τεχνικός θα επιστρέψει την επόμενη κιόλας ημέρα στο Ντούρβερθ. Φυσικά τις προπονήσεις της ημέρας που θα απουσιάσει θα αναλάβουν οι συνεργάτες του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ