ΠΑΟΚ

Μικροπροβλήματα και "προσγείωση" στον ΠΑΟΚ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΕ ΠΑΟΚ / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μικροτραυματισμούς αποκόμισαν οι Ροντρίγκες, Κάμπος και Μάτος από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Φιορεντίνα. Πώς ο Ιβιτς και οι συνεργάτες του προσπαθούν να βάλουν τους παίκτες σε κλίμα Super League κι Ατρομήτου.

Να μη μείνουν στο θρίαμβο επί της Φιορεντίνα και να κάνουν restart και στο πρωτάθλημα θέλουν στον ΠΑΟΚ. Ο Ιβιτς και οι συνεργάτες τους ασχολούνται με την αναμέτρηση του Ατρομήτου (Δευτέρα 28/11, 19:30) και είναι χαρακτηριστικό αυτό που αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για τη σημερινή προπόνηση:

"Από μόνη της μια νίκη, άλλωστε, όσο μεγάλη κι αν είναι, δεν αρκεί. Ο ΠΑΟΚ στοχεύει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι κι αυτή είναι η φιλοσοφία πάνω στην οποία βασίζεται η προσπάθεια της τρέχουσας σεζόν".

"Σουβενίρ" από τη Φλωρεντία

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, από το ματς με τη Φιορεντίνα μικροχτυπήματα αποκόμισαν οιΜάτος(χέρι),Κάμπος(σφυρός), Ροντρίγκες(χέρι) και στην προπόνηση του Σαββάτου θ’ ακολουθήσουν πιο χαλαρό πρόγραμμα.

Την Παρασκευή (25/11) οι ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" που αγωνίστηκαν κόντρα στη Φιορεντίνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης με ασκήσεις στην πισίνα.

Το δεύτερο γκρουπ παικτών γυμνάστηκε κανονικά σε πρόγραμμα που αφορούσε στην κυκλοφορία της μπάλας, την κατοχή και το transition game. ΟΤζαβέλλας έπειτα από δύο ημέρες που παρέμεινε κλινήρης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα επανένταξης με τρέξιμο κι ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ ατομικό έκανε κι οΠερέιρα. Το Σάββατο (26.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ