ΠΑΟΚ

Μικρό ροτέισον για ΠΑΟΚ στα Τρίκαλα

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OSTERSUNDS (MOTION TEAM)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OSTERSUNDS (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υποβαθμίζει το παιχνίδι για τη φάση των 16 του Κυπέλλου στην θεσσαλική πόλη. Ποιες είναι οι σκέψεις του για την ενδεκάδα

Θα δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ τελευταία ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ματς Κυπέλλου που δίνει το απόγευμα ο ΠΑΟΚ στα Τρίκαλα. Ωστόσο, δεν πρόκειται να πάει σε εκτετατεμένο ροτέσιον, παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος είναι ομάδα της Football League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, πλην του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, που "θυσιάστηκε" για να υπάρχει στην αποστολή ο 18χρονος Μάριος Σιαμπάνης, πήρε μαζί τους όλους τους διαθέσιμους του ρόστερ.

Η προσέγγιση που θα κάνει στον πρώτο αγώνα για την φάση των "16" του Κυπέλλου, δεν θα απέχει από έναν αγώνα πρωταθλήματος, όμως η ενδεκάδα -πιθανότατα- δεν θα είναι πανομοιότυπη με αυτή στα Χανιά.

Ο Ρέι αναμένεται να καθίσει κάτω από την εστία για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στις 26 Νοεμβρίου. Στην άμυνα, οι Μάτος (δεξιά), Βαρέλα (στόπερ) και Κρέσπο μοιάζουν σίγουροι. Αν επιλεγεί ως αριστερό μπακ ο Δεληγιαννίδης, πιθανόν ο Ισπανός θα είναι ο δεύτερος στόπερ, σε διαφορετική περίπτωση, θα έχει θέση στο σχήμα της άμυνας και ο Μαλεζάς.

Στα χαφ, η τριάδα Τσίμιροτ, Σάχοβ και Μπίσεσβαρ μοιάζει η πιο πιθανή να αρχίσει το παιχνίδι, ενώ στα άκρα της επίθεση θα βρίσκονται ο Λημνιός και ο Κάμπος. Ο Λουτσέσκου κάνει σκέψεις για χρησιμοποίηση του Μυστακίδη, ως αλλαγή, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του περασμένο Απρίλιο, ίσως όμως το πιθανώς βαρύ τερέν τον επηρεάσει αρνητικά. Στην κορυφή της επίθεση θα αγωνιστεί ο Πρίγιοβιτς.

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή (19/12) είναι η 19η φορά που οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες. Ο ΠΑΟΚ μετρά 12 νίκες, ο ΑΟ Τρίκαλα δύο (το 1965 και το 1966), ενώ τέσσερα ματς έληξαν ισόπαλα. Στο Κύπελλο ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος, έχοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Στο πρώτο ματς, στο δεύτερο τη τάξει θεσμό, στις 31 Μαρτίου 1971, ο Δικέφαλος είχε κερδίσει με 6-1. Ο Γιάννης Μαντζουράκης σημείωσε χατ τρικ (16’, 57’, 68’), ενώ σκόραραν ακόμη οι Ασλανίδης (35’), Παρίδης (51’), Κούδας (85’). Για τα Τρίκαλα το μοναδικό γκολ ήρθε από τον Σινάτκα στο 64ο λεπτό που μείωσε σε 4-1.

Τα άλλα δύο ματς ήταν την περίοδο 1995-96. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα με 3-0 στο πρώτο ματς (68’ Καπετανόπουλος, 75’ , 88’ Νόλης), ενώ στην δεύτερη αναμέτρηση στα Τρίκαλα επιβλήθηκε με 2-1 (54’ Γιόβιτς, 57’ Ζουμπούλης – 77’ Καραΐσκος). Πέρυσι, σε ματς για τη φάση των ομίλων οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ