ΠΑΟΚ

Μικρή διάταση, δοκιμάζει αύριο ο Βαρέλα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Φερνάντο Βαρέλα απέφυγε τον σοβαρό τραυματισμό στους κοιλιακούς και αύριο θα φανεί αν θα είναι στη διάθεση του Ίβιτς για τον πρώτο ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Ολοκληρώθηκε το τουρνουά "Παναγιώτης Κατσούρης" (vid+pics)

Όσοι παίκτες δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναθηναϊκό έκαναν προπόνηση μετά το ματς στην Τούμπας. Σήμερα (10/4) η προπόνηση έγινε σε δύο γκρουπ. Όσοι έπαιξαν βασικοί ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά με πρόγραμμα που αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας και τις βασικές αρχές ανάπτυξης.

Τα νέα για την κατάσταση του Φερνάντο Βαρέλα ήταν καλύτερα από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Οι εξετάσεις που έκανε το βράδυ της Κυριακής έδειξαν πως υπέστη μια μικρή διάταση στους κοιλιακούς. Η κλινική του εικόνα τη Δευτέρα φανέρωσε μεγάλη βελτίωση στο σημείο του τραύματος. Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε διπλή θεραπεία, ενώ ακολούθησε και το πρόγραμμα αποκατάστασης όσων αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναθηναϊκό και την Τρίτη (11.04) θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά "Παναγιώτης Κατσούρης"

Εξάλλου, σήμερα ολοκληρώθηκε το τουρνουά Ακαδημιών "Παναγιώτης Κατσούρης". Οι τριάδες των νικητών στις τέσσερις κατηγορίες έχουν ως εξής:

ΠΑΙΔΙΚΟ: Αγία Παρασκευή, ΠΑΟΚ Ισαακίου, LIDO

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ: LIDO, Πρωταθλητές Πεύκων, Mundialito

JUNIOR: Απόλλων Καβάλας, Νέστος, Ολυμπιάς Καρουσάδων

PROJUNIOR: Απόλλων Καβάλας, Ηρακλής Σαγήνης, Νέστος

Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή των τμημάτων του ΠΑΟΚ στο τουρνουά ήταν εκτός συναγωνισμού. Οσον αφορά στα παιδιά που διακρίθηκαν, στην κατηγοριά projunior πρώτος σκόρερ και MVP ήταν ο Τζένγκο του Απόλλωνα Καβάλας και καλύτερος τερματοφύλακας ο Κράμπα επίσης του Απόλλωνα Καβάλας.

Στα junior πρώτος σκόρερ ήταν ο Οταντζής του Απόλλωνα Καβάλας, MVP ο Παππάς της Ολυμπιάδας Καρουσάδων και καλύτερος τερματοφύκαλας ο Ζώζος του Νέστου.

Στην κατηγορία προπαιδικού πρώτος σκόρερ χρίστηκε ο Σωμαράκης του LIDO, MVP ο Τατσίνας των Κοίλων Κοζάνης και τερματοφύλακας ο Παπατσαρούχας του LIDO.

Τέλος, στο παιδικό, πρώτος σκόρερ ήταν ο Σαββουιδάκης του LIDO, MVP ο Κατσαγεωργίου της Αγίας Παρασκευής Βόλου και καλύτερος τερματοφύλακας ο Ζαχαριουδάκης του LIDO.

Μικρή διάταση, δοκιμάζει αύριο ο Βαρέλα
Μικρή διάταση, δοκιμάζει αύριο ο Βαρέλα
Μικρή διάταση, δοκιμάζει αύριο ο Βαρέλα
Μικρή διάταση, δοκιμάζει αύριο ο Βαρέλα
Μικρή διάταση, δοκιμάζει αύριο ο Βαρέλα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ