ΠΑΟΚ

Μίκου και Τιάμ λόγω δανεισμού Ζάιρο

Μίκου και Τιάμ λόγω δανεισμού Ζάιρο

Οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν τον Bενεζουελάνο Μίκου και τον Σενεγαλέζο Μάμε Τιάμ να οδεύουν προς την Τούμπα, αφού δεν φαίνεται να πετυχαίνει συμφωνία ο ΠΑΟΚ για το δανεισμό νεαρού Ευρωπαίου επιθετικού. Πάει Στεάουα ο Χατζηισαΐας.

Αρχίζει να ξεκαθαρίζει το μεταγραφικό τοπίο στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Βενεζουελανος Μίκου της Ράγιο Βαγιεκάνο και ο Σενεγαλέζος Τιάμ της Γιουβέντους είναι κοντά σε οριστική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Ο Λούμπος Μίχελ είχε κάνει κρούση σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα για τον δανεισμό νεαρού επιθετικού με οψιόν αγοράς, ωστόσο φαίνεται ότι αυτή η υπόθεση δεν προχωρά.Έτσι, προχωρά τις υποθέσεις του Βενεζουελάνου Μίκου της Ράγιο Βαγιεκάνο και του Σενεγαλέζου Μάμε Τιάμ από την Γιουβέντους.

Μίκου και Τιάμ λόγω δανεισμού Ζάιρο
Μίκου και Τιάμ λόγω δανεισμού Ζάιρο

Πιθανόν να κλείσουν στη διάρκεια της ημέρας. Ο ΠΑΟΚ προχωρά στην απόκτηση δύο παικτών, ενός καθαρόαιμου φορ και ενός ακραίου, γιατί είναι πολύ πιθανόν σήμερα να κλείσει για έναν χρόνο δανεικός στα Γιάννινα ο Ζάιρο.

Στροφή Χατζηισαΐα, πάει Στεάουα

Όταν είχε τεθεί θέμα να πάει δανεικός στη Στεάουα ως αντάλλαγμα της μεταγραφής του Βαρέλα, είχε αρνηθεί επίμονα. Παρά τις πιέσεις των Ρουμάνων η στάση του δεν άλλαζε, αφού ευελπιστούσε να παίξει σε καλύτερο Πρωτάθλημα.

Αρνήθηκε πρόταση της Κάντιθ να παίξει στη Σεγούντα Ντιβιζιόν και περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή να εκδηλώσει ενδιαφέρον ομάδα από την Ιταλία. Αυτό δεν συνέβη και έτσι αποφάσισε να διαφοροποιήσει τη στάση του.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Χατζηισαΐα που πλέον έκανε στροφή και έριξε γέφυρες στη Στεάουα. Τα μέσα ενημέρωσης στη Ρουμανία γράφουν ότι ο Τζίτζι Μπεκάλι του πρόσφερει 150.000 ευρώ για τη φετινή σεζόν (όσες περίπου είναι δηλαδή οι απολαβές του στον ΠΑΟΚ) και έτσι στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του ως δανεικός στη ρουμανική ομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ