ΠΑΟΚ

Μία άμυνα προσαρμοσμένη στον Κλάους

Μία άμυνα προσαρμοσμένη στον Κλάους
Αθανασιάδης INTIME SPORTS

Ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος του Τσιώλη και του Αστέρα στην Τούμπα

Πριν λίγες μέρες σε δημόσια τοποθέτησή του στην Τούμπα ο Σάκης Τσιώλης έσταζε μέλι για τον Στέφανο Αθανασιάδη, χαρακτηρίζοντάς τον μαζί με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη ό,τι καλύτερο διαθέτει επιθετικά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για τον ίδιο και την ομάδα του, ωστόσο, αποτελεί το μεγαλύτερο μπελά στον απογευματινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, γι' αυτό και προσπαθεί να πάρει τα μέτρα του για να περιορίσει όσο το δυνατό τη δράση του.

Με τη βοήθεια βίντεο έδειξε στιγμιότυπα από τη... δράση του Κλάους στους ποδοσφαιριστές του, υπογραμμίζοντας τι πρέπει να προσέξουν στο μαρκάρισμα του διεθνή επιθετικού και πώς θα επιχειρήσουν να περιορίδουν τις κινήσεις του.

Η βασική επιδίωξη τους θα πρέπει να είναι ο Αθανασιάδης να μην βρεθεί σε θέση βολής γιατί εκεί έχει δείξει πώς διαθέτει εκπληκτική ικανότητα να τελειώνει τις φάσεις. Ο Τσιώλης ευελπιστεί πώς μπλοκάροντας τον Αθανασιάδη, θα μπλοκάρει και τον ΠΑΟΚ, γεγονός που συνιστά διπλή πρόκληση.

Τόσο για τον 24χρονο φορ, όσο και για τον ΠΑΟΚ συνολικά που πρέπει να δείξει πώς έχει κι άλλες εναλλακτικές λύσεις στο σκοράρισμα.

Ο Απόστολος Γιάννου μίλησε για τα σημεία που πρέπει να βελτιώσει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ