ΠΑΟΚ

Μία στέγη για τους μικρούς του ΠΑΟΚ

Μία στέγη για τους μικρούς του ΠΑΟΚ

Ξεχωριστό αφιέρωμα στο "Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ". Στο παλιό κτήριο της Εύξεινου Λέσχης Θεσσαλονίκης μένουν 55 παιδιά των Ακαδημιών του "Δικεφάλου".

Ξεχωριστό αφιέρωμα στο "Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ" που έχει δημιουργηθεί με την εξαγορά του παλιού κτηρίου της Εύξεινου Λέσχης Θεσσαλονίκης, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, στο ύψος της οδού Μάρκου Μποτσαρη στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, από τον Ιβάν Σαββίδη, κάνει το επίσημο σάιτ του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

"Γεμάτο ζωή, προεφηβικές κι εφηβικές ανησυχίες είναι και αυτή τη σεζόν το Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, το οποίο έφτασε να φιλοξενεί αισίως 55 νεαρούς ποδοσφαιριστές του Δικέφαλου

Ο υπεύθυνος Γρηγόρης Καραβέλης πρέπει να φροντίζει αυτή την περίοδο για δέκα επιπλέον παιδιά, με το μεγαλύτερο άγχος του φυσικά, να αφορά στους πολύ μικρούς που προστέθηκαν, καθώς μακριά από τις οικογένειες τους επέλεξαν να ζουν 12χρονα παιδιά.

Στο Σπίτι του ΠΑΟΚ φιλοξενούνται φερέλπιδες ποδοσφαιριστές γεννημένοι από το 1998 (Κ20) έως και το 2004 (Κ13) – μαθητές Α’ Γυμνασίου. Ανάμεσα σ’ αυτούς υπάρχουν έξι απόφοιτοι, έξι παίκτες της Κ13 και επτά της Κ14. Οι περισσότεροι νέοι ένοικοι είναι είτε μεταγραφές, είτε παιδιά που αποφάσισαν τώρα να συμμετέχουν σφαιρικά στη ζωή της ακαδημίας.

Εν αρχή ην το …ποδόσφαιρο, φυσικά, μα είναι αυτονόητο ότι η εκπαίδευση των παιδιών και η φυσιολογική σχολική ζωή είναι βαρύνουσας σημασίας. Γι’ αυτό κι ο ΠΑΟΚ παρέχει επτά καθηγητές, που ασχολούνται με την μελέτη των παιδιών. Σημαντικό είναι να πούμε ότι 12 παιδιά φοιτούν στο Γυμνάσιο και το Λύκειο του Αριστοτελείου Κολεγίου, 19 στο 8ο Γυμνάσιο, 17 στο 8ο Λύκειο και έξι είναι οι απόφοιτοι. Εχουν την δυνατότητα, λοιπόν, να προετοιμάζονται καταλλήλως για το σχολείο, παρότι οι καθημερινές προπονήσεις και συνολικά το πρόγραμμά τους είναι ιδιαιτέρως απαιτητικό.

Οι πολύ μικροί που ζουν πια μακριά από τις οικογένειές τους είναι οι γεννημένοι το 2004 Λάμπρος Σμυρλής, Μάριος Σινανάι, ΖήσηςΤσίκος, Γιώργος Λαζαριώτης, ΓιώργοςΚούτσιας και Βίκτωρ Ρούμιαντσεβ και οι γεννημένοι το 2003 Γιάννης Μανωλιούδης,Γρηγόρης Χνιαρής, Θανάσης Στοϊνοβιτς,Νίκος Μπουρνέλης, Στέφανος Ρούτσι,Βασίλης Κιτσάκης και Φώτης Ψεύτης.

Επίσης, «νέοι» στο Σπίτι είναι οι Χρήστος Παπαδόπουλος (Κ20), Αρτέμ Κόζακ (Κ20),Γιάννης Μιχαηλίδης (Κ17), Βασίλης Τουλίκας(Κ17), Απόστολος Διαμαντής (Κ17),Χαράλαμπος Τοπάλ (Κ17), Νεκτάριος Αζίζ(Κ17), Χρήστος Στοϊνοβιτς (Κ17), Γιάννης Σαρέγκος (Κ15), Δημοσθένης Μακρής (Κ15),Eυθύμης Θεοδωρίδης (Κ15), Θόδωρος Πύρτσιος (Κ15)".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ