ΠΑΟΚ

Μία διαφορετική ματιά στην γκολάρα του Κάτσε

Μία διαφορετική ματιά στην γκολάρα του Κάτσε

Δείτε από άλλη οπτική γωνία το τέρμα που σημείωσε με εκτέλεση φάουλ ο μέσος του ΠΑΟΚ, Έργκις Κάτσε, στον αγώνα της Αλβανίας με αντίπαλο την Γαλλία. (VIDEO)

Ο Έργκις Κάτσε ανάγκασε, το Σάββατο, τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους να του... βγάλουν το καπέλο για την εκτέλεση φάουλ με την οποία σημείωσε το νικηφόρο γκολ στον φιλικό αγώνα της Αλβανίας κόντρα στην Γαλλία.

Παρόλο που απέναντί του ήταν ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ευρώπη, ο Ούγκο Λορίς, δεν μπόρεσε να αποτρέψει το... μοιραίο, αφού ο μέσος του ΠΑΟΚ έστειλε την μπάλα ακριβώς στο σημείο που έπρεπε, όπως μπορείτε να δείτε και πιο καθαρά στο ερασιτεχνικό βίντεο που τραβήχτηκε από την εξέδρα την ώρα της εκτέλεσης.

Ο Πέλκας και οι 400.000 ευρώ

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που περιμένουν να ξεκαθαρίσει το μέλλον τους στον ΠΑΟΚ είναι ο Δημήτρης Πέλκας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Σετούμπαλ, αλλά όπως σημειώνει την Κυριακή η Α Βola δεν θα συνεχίσει και την επόμενη περίοδο στην πορτογαλική ομάδα. Ο λόγος είναι ότι ο ΠΑΟΚ δέχεται να διαπραγματευτεί την πώληση του Πέλκα έχοντας θέσει τιμή εκκίνησης τις 400.000 ευρώ, ποσό απαγορευτικό για την Σετούμπαλ.

Ο Γκαρσία θαύμασε τον γιο του

Για τον Πάμπλο Γκαρσία η οικογένειά του είναι πάνω απ' όλα. Ο Ουρουγουανός πρώην μέσος του ΠΑΟΚ είναι πολύ δεμένος με την συζυγό του Λάουρα και τα τρία του παιδιά, στηρίζοντάς τους σε κάθε βήμα τους. Δεν θα μπορούσε να λείπει, έτσι, από μία σημαντική ποδοσφαιρική στιγμή του μικρού γιου του, Ελίας, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Ακαδημία Μπέμπηδες, στην οποία αγωνίζεται. Ο Γκαρσία παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες του Ελίας και φωτογραφήθηκε περήφανος για τα επιτεύγματα του, έχοντας, φυσικά, δίπλα του το τρόπαιο.
"Μπράβο Μπέμπηδες, καλή δουλειά. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή που δουλεύει με πάθος. Ετσι πρέπει να είναι"ήταν το σχετικό μήνυμα του Ουρουγουανού στο instragram.

Μία διαφορετική ματιά στην γκολάρα του Κάτσε
Μία διαφορετική ματιά στην γκολάρα του Κάτσε
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ