ΠΑΟΚ

"Μία ανάσα πριν τις υπογραφές ο Τούντορ"

"Μία ανάσα πριν τις υπογραφές ο Τούντορ"

Ξένη ιστοσελίδα φιλοξενεί ρεπορτάζ που θέλει τον Τούντορ να κερδίζει την "μάχη" για τον πάγκο του ΠΑΟΚ από τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο.

Τα περισσότερα από τα ρεπορτάζ που φιλοξενούνταν στα κροατικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με τις επαφές ΠΑΟΚ-Τούντορ ήταν ανυπόγραφα και επικαλούνταν, κυρίως, πληροφορίες από την Ελλάδα.

Ωστόσο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην ιστοσελίδα dalmacianews.hr, αναρτήθηκε κείμενο με υπογραφή του Vedran Pavicic που αναφέρει ότι ο 37xρονος κόουτς είναι μία ανάσα από το να υπογράψει στον Δικέφαλο, κερδίζοντας μάλιστα την μάχη από τον έτερο υποψήφιο, Ρομπέρτο Ντι Ματέο.

Ο συντάκτης του κειμένου σημειώνει ότι ο Τούντορ ακύρωσε διάλεξή του την τετάρτη σε κολέγιο του Σπλιτ, προκειμένου να ταξιδέψει για τις διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ (δεν αναφέρεται ότι πήγε Θeσσαλονίκη).

"Οι Έλληνες βλέπουν πολύ σοβαρά την περίπτωση Τούντορ και η άλλη περίπτωση υποψηφίου είναι ο διάσημος Ιταλός κόουτς, Ρομπέρτο Ντι Ματέο. Η εντύπωση είναι ότι ο Τούντορ έχει πλεονέκτημα απέναντί του και περιμένει την απόφαση του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν", σημειώνεται χαρακτηριστικά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ