ΠΑΟΚ

Μια ανάσα από οριστική συμφωνία για Κάνιας

Μια ανάσα από οριστική συμφωνία για Κάνιας
Κάνιας

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, o ΠΑΟΚ και η Εσπανιόλ είναι κοντά για να συμφωνήσουν σε όλα για την μεταγραφή του 29χρονου μέσου στον "Δικέφαλο".

Το κλείσιμο της μεταγραφής του αμυντικού μέσου περιμένουν στον ΠΑΟΚ έτσι ώστε να ολοκληρωθεί ο βασικός κύκλος μεταγραφών του "Δικεφάλου" πριν το πρώτο επίσημο ματς.

Το βάρος έχει πέσει στον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, στον 29χρονο αμυντικό μέσο της Εσπανιόλ με τον οποίο έχει συμφωνήσει ο ΠΑΟΚ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο "Δικέφαλος" είναι κοντά στο να συμφωνήσει και με την ισπανική ομάδα και όπως χαρακτηριστικά έλεγε στο Sport24.gro Αλβάρο Τόρες (εκ των εκπροσώπων του παίκτη)... " δουλεύουμε για να κλείσουμε όλα τα θέματα. Η αλήθεια είναι πως είμαστε πολύ κοντά".

Μάλλον δεν θα υπάρχει ανακοίνωση για τον Κάνιας σήμερα, θα υπάρχει όμως τις επόμενες μέρες και μένει να φανεί αν ο ΠΑΟΚ αγοράσει τα δικαιώματα του παίκτη ή δώσει ένα ποσοστό μεταπώλησης στην Εσπανιόλ.

Έφτασε Θεσσαλονίκη, περνάει ιατρικές εξετάσεις

Το ότι η μεταγραφή του Κάνιας είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο φαίνεται και από το ότι ο παίκτης έφτασε στη Θεσσαλονίκη. Αυτή την ενημέρωση "δίνει" επισήμως η ΠΑΕ και ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Εφόσον αυτές είναι καλές, στον ΠΑΟΚ λένε πως θα προχωρήσουν στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων.

"Ελεύθερος και με ποσοστό μεταπώλησης"

Αναφορά στην άφιξη του Κάνιας στην Θεσσαλονίκη έχει η ιστοσελίδα sport.es. Τονίζεται πως από την Εσπανιόλ υπάρχει επιβεβαίωση πως ο παίκτης έφτασε στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ. Επίσης γράφεται πως ο ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει ως ελεύθερος από την ισπανική ομάδα η οποία όμως θα διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ