ΠΑΟΚ

Μητσοτάκης: "Σας καλύπτει να ευχηθώ καλή ευρωπαϊκή πορεία στον ΠΑΟΚ;"

Επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην 82η ΔΕΘ, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017.
(MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
Επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην 82η ΔΕΘ, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017. (MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ) MOTIONTEAM

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε από το περίπτερο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ΔΕΘ, κανόνισε φιλικό παιχνίδι μπάσκετ με τον Θόδωρο Ζαγοράκη και ευχήθηκε στον ΠΑΟΚ καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Στην διάρκεια της επίσκεψής του στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε και το περίπτερο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Εκεί είχε θερμή χειραψία και διάλογο με τον ευρωβουλευτή της ΝΔ, Θόδωρο Ζαγοράκη με τον οποίο κανόνισε φιλικό παιχνίδι μπάσκετ, καθώς ο αρχηγός της Εθνικής στο EURO2004 αφιερώνει αρκετό χρόνο τελευταία σ' αυτό.

Συνομίλησε, ακόμη, με παρευρισκόμενους, στους οποίους απευθυνόμενους είπε για τον ΠΑΟΚ: "Αυτό που μπορώ να ευχηθώ είναι καλή ευρωπαϊκή πορεία, σας καλύπτει; (σ.σ. προφανώς για επόμενες σεζόν καθώς φέτος ο ΠΑΟΚ έχει αποκλειστεί)", αφού ως γνωστόν ο πρόεδρος της Ν.Δ. είναι φίλαθλος του Ολυμπιακού.

Αξιοσημείωτο είναι και ότι ένας από τους παρευρισκόμενους φώναξε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης "γεια σου πρόεδρε ΠΑΟΚτσάκι".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ