ΠΑΟΚ

Μητσοτάκης: "Δεν έχω πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ και με καμία ομάδα"

Μητσοτάκης: "Δεν έχω πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ και με καμία ομάδα"
MOTIONTEAM

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ότι δεν έχει πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ όταν κλήθηκε να σχολιάσει την ευχή του για καλή ευρωπαϊκή πορεία του "Δικεφάλου".

Στην διάρκεια της επίσκεψής του στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το Σάββατο (16/9) ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε και το περίπτερο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Συνομίλησε, μάλιστα, με παρευρισκόμενους, στους οποίους απευθυνόμενους είπε για τον ΠΑΟΚ: "Αυτό που μπορώ να ευχηθώ είναι καλή ευρωπαϊκή πορεία, σας καλύπτει; (σ.σ. προφανώς για επόμενες σεζόν καθώς φέτος ο ΠΑΟΚ έχει αποκλειστεί)".

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ υποστήριξε ότι δεν έχει πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ και παρέπεμψε για την απάντησή του στον αιφνιδιασμό του, καθώς δεν περίμενε να δεχθεί ποδοσφαιρική ερώτηση.

"Δεν περίμενα ότι θα δεχθώ ποδοσφαιρική ερώτηση, αλλά είναι εύλογο. Σε σχέση με χθεσινή αναφορά στην ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ, έκανα λάθος στη διατύπωση μου, είχα μείνει στο πρώτο παιχνίδι, οπότε ζητώ συγνώμη από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Δεν έχω πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ και καμία ομάδα. Πάνω απ' όλα είμαι φίλαθλος, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Η ευχή μου είναι ένα καθαρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα", υποστήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ