ΠΑΟΚ

Μήνυμα στήριξης από τον κόσμο

Μήνυμα στήριξης από τον κόσμο
ΠΑΟΚ κερκίδα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ παρά τον αποκλεισμό από τον Αγιαξ, φρόντισαν να επιβραβεύσουν τους παίκτες για την προσπάθειά τους προσφέροντας τους "ζεστό" χειροκρότημα (VIDEO).

O ΠΑΟΚ ήταν καλός αλλά... αναποτελεσματικός στο ματς (1-2) με τον Αγιαξ .

Από πλευράς του "Δικεφάλου" χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες και αυτές αποτέλεσαν την αιτία που οι "ασπρόμαυροι" γνώρισαν τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πάντως η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς σε γενικές γραμμές έπιασε καλή απόδοση στον αγώνα της Τετάρτης και αυτό το εκτίμησε ο κόσμος της ομάδας.

Απόδειξη γι' αυτό ήταν το "ζεστό" χειροκρότημα που "πήραν" οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του παιχνιδιού απέναντι στον Αγιαξ.

"Εμείς μαζί για μια ζωή...", φώναζαν φίλοι των "ασπρόμαυρων" και "έστειλαν" μήνυμα ότι θα έχουν πίστωση χρόνου ο Ίβιτς και οι παίκτες του.

Ευχή με νόημα από ΠΑΟΚ στον Άγιαξ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε μέσω twitter ξεχωριστό μήνυμα στους Ολλανδούς που φανερώνει και τον καημό των ανθρώπων της.

Λίγες ώρες μετά τη λήξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αγιαξ η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ευχήθηκε στους Ολλανδούς καλή τύχη στη συνέχεια της προσπάθειάς τους να μπουν στους ομίλους του Champions League. Παράλληλα εξέφρασε και τον καημό των ανθρώπων της για την τύχη που δεν είχε η δική τους ομάδα χθες βράδυ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ