ΠΑΟΚ

Μήνυμα Κοντρέρας σε Γκαρσία

Μήνυμα Κοντρέρας σε Γκαρσία
INTIME SPORTS

Η επικοινωνία του Κοντρέρας με τον Γκαρσία, με αφορμή τη νέα σελίδα που ανοίγει ο δεύτερος στον ΠΑΟΚ.

Η είδηση της επιστροφής του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ έκανε τον γύρο του κόσμου. Εφτασε και στα αυτιά του πρώην συμπαίκτη του στον Δικέφαλο, Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος επικοινώνησε μέσω SMS με τον Ουρουγουανό και τον συνεχάρη για τη νέα σελίδα που ανοίγει στον ΠΑΟΚ. Ο Γκαρσία τον ευχαρίστησε, χωρίς να κρύψει την ικανοποίησή του που είναι πάλι πίσω στο "σπίτι" του.

Θυμίζουμε ότι οι δύο πρώην συμπαίκτες είχαν εξομαλύνει τη σχέση τους-που είχε διαταραχθεί όταν ο Χιλιανός πήγε στον Ολυμπιακό-όταν πριν λίγους μήνες ο Κοντρέρας ταξίδεψε στην Ελλάδα και βρέθηκε με τον "Κανάριο".

Ο Πάμπλο Κοντρέρας προγραμματίζει να έρθει στην Ελλάδα τον Ιούλιο, μετά το Κόπα Αμέρικα και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να κάνει ένα νέο άνοιγμα στην ΠΑΕ για το ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

Θέμα χρόνου η επιστροφή Λίνο

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι σύμφωνος για την επιστροφή του Λίνο στον ΠΑΟΚ και η απόφαση είναι θέμα χρόνου να υλοποιηθεί. Το πιθανότερο είναι οι εξελίξεις να έρθουν αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με νέο προπονητή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ