ΠΑΟΚ

"Μη μας δώσετε άλλη τέτοια βραδιά"

"Μη μας δώσετε άλλη τέτοια βραδιά"
INTIME SPORTS

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο «Ρουντουρού», αντέδρασαν με ωριμότητα στην ήττα από την Γκινγκάμπ. Τι είπαν σε τετ-α-τετ που είχαν με παίκτες της ομάδας.

Παρότι η ψυχρολουσία από την πολύ κακή εμφάνιση της ομάδας τους κόντρα στην Γκινγκάμπ ήταν μεγάλη, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αντέδρασαν με περίσσεια ωριμότητα.

Αρχικά, με τη λήξη του αγώνα χειροκρότησαν τους παίκτες (που ανταπέδωσαν) δείχνοντας ότι αναγνωρίζουν την προσπάθεια που κάνουν τη φετινή περίοδο και δεν την διαγράφουν με μία κακή εμφάνιση και ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Κανένας παίκτης δεν αποδοκιμάστηκε και το μόνο που κυριάρχησε στην ατμόσφαιρα ήταν οι ιαχές «ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ».

Λίγο αργότερα, όμως, φρόντισαν με ήρεμο τρόπο να δείξουν και τη δυσφορία τους από την εικόνα του «Δικεφάλου» στην Γαλλία. Σε τετ-α-τετ που είχαν με παίκτες του ΠΑΟΚ, τόνιζαν: «Σας στηρίζουμε, αναγνωρίζουμε την προσπάθεια που κάνετε φέτος, όμως η εμφάνισή σας σήμερα (σ.σ. το βράδυ της Πέμπτης) μας έδωσε μεγάλη πίκρα».

Και προσέθεταν: «Δεν θέλουμε να σας δούμε ξανά έτσι. Θέλουμε να δείχνετε μαχητικότητα και να παίζετε με την ίδια διάθεση και ενέργεια σε όλα τα ματς».

Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές έδειχναν να αντιλαμβάνονται τα παράπονα του κόσμου και συμφωνούσαν με τα περισσότερα απ’ όσα άκουγαν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ