ΠΑΟΚ

Μετράει και η γνώμη του Γκαρσία για τεχνικό διευθυντή

Μετράει και η γνώμη του Γκαρσία για τεχνικό διευθυντή
INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης "πάγωσε" τις επαφές με τον εκλεκτό του Αγγελίδη και ζήτησε επαναξιολόγηση από την τριανδρία (Αγγελίδης, Γιώργος Σαββίδης, Γκαρσία).

Αλλαγή δεδομένων φαίνεται πως υπάρχει στο θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ. Παρ' ότι ο Ιάκωβος Αγγελίδης είχε προχωρήσει πάρα πολύ τις επαφές και είχε καταλήξει σε συγκεκριμένο άνθρωπο από την Ιβηρική με τον οποίο απέμεναν μόνο κάποια τελικά ραντεβού με τον Ιβάν Σαββίδη, ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου" αποφάσισε να κρατήσει τον εκλεκτό σταντ μπάι.

Ο ομογενής επιχειρηματίας ζήτησε να μπει στη διαδικασία αξιολόγησης και ο Πάμπλο Γκαρσία και να μετρήσει η δική του γνώμη στην τελική απόφαση της τριανδρίας (Αγγελίδης, Γιώργος Σαββίδης, Γκαρσία).

Κατά συνέπεια μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα γίνει μια σύσκεψη των τριών ανδρών για να αναλύσουν ξανά όλα τα δεδομένα και τις περιπτώσεις τεχνικών διευθυντών που υπάρχουν ως υποψήφιοι για να εργαστούν στον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια θα αποφασίσουν ποιες θα είναι οι τελικές κινήσεις τους.

Η περίπτωση που προέκρινε ο Αγγελίδης παραμένει στη πρώτη γραμμή, ωστόσο δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν συμφωνήσει και ο Γκαρσία.

Πάντως, με δεδομένο ότι η κατάσταση είναι ρευστή μετά τις τελευταίες κινήσεις του Σαββίδη δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει 100% το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να κάνει στροφή την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή και να βάλει ως άμεση προτεραιότητα την επιλογή νέο προπονητή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ