ΠΑΟΚ

Μετά τη διακοπή επιστρέφει ο Πέλκας

Μετά τη διακοπή επιστρέφει ο Πέλκας

Μικρό το κακό για τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Μπρόντμπι και θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Δικεφάλου για 8-10 μέρες (video).

Ο Δημήτρης Πέλκας αντικαταστάθηκε από τον Τούντορ στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου του αγώνα με την Μπρόντμπι και σήμερα απουσίασε από την προπόνηση, προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους ισχιοκνημιαίους και το διάστημα απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε 8-10 μέρες. Ο προπονητής του Δικεφάλου, ωστόσο, δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή του στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ στις 30 Αυγούστου, κι έτσι θα τον έχει ξανά διαθέσιμο μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων.

Ο Πέλκας μάλιστα τοποθετήθηκε για την ατυχία του, γράφοντας στο instagram: " Δυστυχώς χάνω την πρεμιέρα, ευτυχως μόνο αυτήν".

Από εκεί και πέρα, ο Αθανασιάδης έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία, όπως κι ο Σαλπιγγίδης λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι Πόζογλου, Χαρίσης.

Η σημερινή (21/8) προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ. Στο πρώτο ήταν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην Μπρόντμπι, οι οποίοι έκαναν αποθεραπεία κι ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Στο δεύτερο συμμετείχαν όσοι δεν αγωνίστηκαν ή πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Σάμπο προπονήθηκε κανονικά και υπολογίζεται για τον αγώνα με την Ξάνθη.

To video της προπόνησης:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ