ΠΑΟΚ

Μετά τα μπινελίκια, ακολούθησαν συγγνώμη και συγχαρητήρια από Μίχελ σε Καλογερόπουλο

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ
Λούμπος Μίχελ EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούμπος Μίχελ έδωσε συγχαρητήρια στον Χαράλαμπο Καλογερόπουλο για την διαιτησία του στο ματς με την ΑΕΚ στην Τούμπα, ενώ του ζήτησε και συγγνώμη για την ένταση στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, ήταν άλλος άνθρωπος το βράδυ της Κυριακής (14/5) στην Τούμπα στο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ σε σχέση με την συμπεριφορά του στον τελικό του Κυπέλλου με τον ίδιο αντίπαλο στο Πανθεσσαλικό, για την οποία μάλιστα θα απολογηθεί την προσεχή Πέμπτη (18/5).

Ο Σλοβάκος είχε πει "fucking bastard" στον 4ο διαιτητή του τελικού, Χαράλαμπο Καλογερόπουλο και είχε αποβληθεί, όμως θέλησε να επανορθώσει. Έτσι, λοιπόν, παρά την ήττα από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα των playoffs, έδωσε συγχαρητήρια στον Χαράλαμπο Καλογερόπουλο για την διαιτησία του, ενώ του ζήτησε και συγγνώμη για την ένταση στον τελικό του Κυπέλλου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Goal", ο Μίχελ πριν τον αγώνα ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Καλογερόπουλο και στους βοηθούς του, ενώ ζήτησε και συγγνώμη από τον Αθηναίο ρέφερι για όσα έγιναν στον Βόλο. Εκείνος είπε στον τεχνικό διευθυντή του "Δικεφάλου του Βορρά" πως έχει ξεχάσει ήδη το περιστατικό.

"Μακάρι να μας παίζουν έτσι όλοι οι διαιτητές είτε εντός είτε εκτός έδρας", φέρεται να του είπε μετά τον αγώνα, δείχνοντας πως το περιστατικό του τελικού ήταν απλά μια κακιά στιγμή και οι δυο τους έλυσαν την όποια παρεξήγηση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ