ΠΑΟΚ

Μέσα και ο Τζιόλης

Μέσα και ο Τζιόλης
INTIME SPORTS

Μόνο τους τραυματίες αφήνει στη Θεσσαλονίκη ο Αγγελος Αναστασιάδης, ενόψει του αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ.

Από την τελευταία (25/11) προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, πριν το παιχνίδι με την Ντιναμό Μινσκ, προέκυψαν ευχάριστες ειδήσεις για τον Αγγελο Αναστασιάδη.

Στο πρόγραμμα συμμετείχε κανονικά και ο Αλεξάνδρος Τζιόλης, ο οποίος αισθάνεται πολύ καλύτερα και είναι στη διάθεση του τεχνικού του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Πέμπτης (27/11).

Η προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική με τουρνουά τριών ομάδων σε μικρό χώρο και στη φυσική κατάσταση με τρέξιμο και σπριντ. Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τραυματίες Χέντβιγκες Μαντούρο, Ρόμπερτ Μακ, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Στέλιος Πόζογλου, Στέλιος Ποζατζίδης, οι οποίοι θα παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνεχίσουν την αποκατάστασή τους. Οι υπόλοιποι 22 ποδοσφαιριστές θα επιβιβαστούν στο τσάρτερ που στις 15:00 αναχωρεί με προορισμό τη Λευκορωσία.

Ο ΠΑΟΚ, τέλος, την Τετάρτη (26/11) δε θα μεταβεί στο Μπορίσοφ όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, αλλά θα προπονηθεί στο Μινσκ (18:00 ώρα Ελλάδας). Νωρίτερα (16:30 ώρα Ελλάδας) στο ξενοδοχείο που θα διαμένει η αποστολή θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Ο Δικέφαλος θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (28/11).

Το βίντεο της σημερινής (25/11) προπόνησης:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ