ΠΑΟΚ

"Μέσα στην πρώτη 20άδα της Ευρώπης"

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
Πουρλιοτόπουλος MOTIONTEAM

Ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, σχολίασε την διάκριση των ακαδημιών του Δικεφάλου, που βρέθηκαν στη λίστα με τις 100 ευρωπαϊκές ομάδες που έχουν στείλει τους περισσότερους παίκτες στα πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη.

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ φιγουράρει στη λίστα με τις 100 ευρωπαϊκές ομάδες (όπως προέκυψε μετά από έρευνα του Διεθνούς Κέντρου Αθλητικών Σπουδών) που έχουν προπονήσει για τουλάχιστον τρία χρόνια στις ηλικίες 15 ως 21 τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, που την τρέχουσα σεζόν αγωνίζονται σε κάποιο από τα 31 πρωταθλήματα τα οποία κάλυπτε η έρευνα του διεθνούς και αναγνωρισμένου ινστιτούτου, μίλησε ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του Δικεφάλου, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος.

"Είναι μια διάκριση, η οποία δείχνει τη δουλειά που γίνεται στα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ μέσα από τα Τμήματα Υποδομής του έχει αρχίσει να παράγει ποδοσφαιριστές και στόχος μας είναι οι περισσότεροι εξ αυτών να ενσωματώνονται στην πρώτη ομάδα και να τη βοηθούν να πετύχει τους στόχους της", είπε αρχικά στο paokfc.gr και πρόσθεσε:

" Στο PAOK Academy θέλουμε να βάλουμε τις σωστές βάσεις γύρω από την εκπαίδευση ενός παίκτη στο σωστό ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και κατοχής μπάλας, αλλά και στη διαμόρφωσή του ως χαρακτήρα. Αυτός είναι και ο λόγος που δίνουμε μεγάλη βαρύτητα και στην πρόοδο των παιδιών στο σχολείο. Μεγάλος μας στόχος είναι να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μια πρότυπη σχολή Έλληνα ποδοσφαιριστή. Κι από εκεί και πέρα σε ορίζοντα πενταετίας να έχουμε βελτιώσει ακόμα περισσότερο τα νούμερά μας και να βρισκόμαστε μέσα στην πρώτη 20άδα της Ευρώπης”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ